Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Organi za varenje, probava, dijareja

Brand: ESI Model: ANANAS TABLETE
 Dijetetski dodatak ishrani  na bazi ananasa koji  povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita.Sadrži visok sadržaj enzima bromelin, koji pospešuje varenje i utiče na razgradnju celu..
6.90€
Bez PDV-a:5.70€
Brand: PHARMALIFE Model: ISILAX SIRUP
ISILAX sirup je veoma prijatnog ukusa i složenog, prirodnog sastava!   Predstavlja jedinstvenu kombinaciju prečišćenih ekstrakata  Manne, Crnog sleza, Pektina jabučne pulpe, koncentrovanih suvih šljiva i Inulina u  koncentrovanom soku jabuke. Ne..
7.01€
Bez PDV-a:5.79€
Brand: FAMILY PHARM Model: SODA BIKARBONA PREČIŠĆENA DONVAS 180g
Sastojci: Natrijum - hidrogenkarbonat Neto količina: 180 g..
2.80€
Bez PDV-a:2.31€
Brand: FAMILY PHARM Model: SODA BIKARBONA PREČIŠĆENA DONVAS 800g
Sastojci: Natrijum - hidrogenkarbonat Neto količina: 800 g..
6.90€
Bez PDV-a:5.70€
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX
Solgar Thermogenic Complex je jedinstvena sinergisticka formula biljnih supstanci i nutrijenata koje povoljno uticu na sagorijevanje masti i potrošnju kalorija, smanjenje udjela masnog tkiva te oblikovanje tijela. Idealno je rješenje za sve koji žele siguran, dugoročan plan postupnog mršavljenja i o..
37.90€
Bez PDV-a:31.32€
Brand: TERRANOVA Model: TERRANOVA DIGESTIVE ENZYME KOMPLEKS
Seme komorača je poznati prirodni lek za ublažavanje grčeva u stomaku i nadimanja, podpomaže probavu i oslobađanje gasova. Ječmena trava je bogat izvor vlakana koji pospešuju delovanje creve i crevne mikroflore. Koren đumbira, povećava lučenje želudačne k..
28.92€
Bez PDV-a:23.90€
Model: Circular tinktura 50ml
Biljne kapi Circular su 100% prirodni proizvod za oralnu primenu, na bazi vodenoalkoholnih ekstrakata i hidrolata, izdvojenih iz 22 vrste odabranih biljaka.Uvođenjem Cirkular kapi u prevenciju ili kao dopunu propisanoj terapiji, pozitivno ćete uticati na lučenje faktora dilatacije, na promer krvnog ..
11.89€
Bez PDV-a:9.83€
Brand: ABELA PHARM Model: Flobian 10 kapsula
Probiotske bakterije prisutne u proizvodu Flobian pomažu u održavanju funkcije digestivnog trakta. Flobian kapsule su namjenjene osobama koje pate od: gasova, i grčeva u stomaku..
7.20€
Bez PDV-a:5.95€
Brand: ABELA PHARM Model: Flobian 20 kapsula
Flobian je dijetetski suplement koji pomaže kod simptoma iritabilnog kolona (nervoznih creva)...
12.50€
Bez PDV-a:10.33€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.