Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

About Us

eApoteka ke dio apoteka Pharmalife koja je kao zdravstvena ustavova osnovana 2012 godine kao rezultat opredjeljenja da svojim ucescem u programima unaprijedjenja javnog zdralja aktivno utice na podizanje opstog nivoa usluga u oblasti zdravstvene zastite.

Zdravstvenu ustanovu je osnovala i vodi mr.ph. Mehrixhana Dervishi Llazorja, a prepoznatljivost i visok standard apoteka rezultat je njenog opredjeljenja da svojim učešćem u programima unapređenja javnog zdralja aktivno utiče na podizanje opšteg nivoa usluga u oblasti zdravstvene zaštite.

Farmaceuti u Pharmalife prate savremena stručna i naučna dostignuća u oblasti farmakoterapije što im omogućava pružanje kvalitetnih informacija o ljekovima i određenim vrstama medicinskih sredstava, davanje savjeta za njihovu pravilnu upotrebu, kao i sprovođenje preventivnih mjera za očuvanje i zaštitu zdravlja stanovništva, odnosno, promociju zdravlja i zdravijeg načina života.

Projekat Apoteke Online je dugo smisljan i realizovan oslanjajuci sa na IT i marketing Tim same kompanije Pharmalife i predstavlja cjelokupni asortiman aritikala osim generickih lijekova.   

eApoteka Tim vam omogucava:

·        
Brzu komunikaciju sa farmaceutima

·         Informacijame o određenim preparatima, njihom delovanju i načinu primjene, interakcijama, neželjenim dejstvima i načinu čuvanja

·         Redovne popuste i akcije na pojediuni asortiman  

·         Privatnosti povodom kupovine

·         Kupovinom u eApoteke.ME vam daje cijelo vrijeme da se detaljno upoznate sa proizvodima i uz izbjegavanje u redovima kupite os Kuce.   

    · 

    We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

    Newsletter

    * Email:

    * List: