Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Informacije o dostavi

Porudbina

eApoteka ima potpisan ugovor sa kurirskom službom i isporuka se vrši samo na teritoriji Crne Gore putem ove službe.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedjeljka do petka, rok isporuke je 1-3 radna dana za celu teritoriju Crne Gore. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik kurirske sluzbe. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu eApoteka.ME se vrši isključivo putem kurirske službe samo na teritoriji Crne Gore.  

Cijena isporuke

Za naručenu robu iznosa do 20 EUR, dostava se naplaćuje 2 EUR (u cjenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 20 EUR dostava je besplatna.

Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.