Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Dijetetski Suplementi

Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA FORTE
Afrička šljiva forte pomaže da se: Aktivni sastojak Afričke šljive   pomaže jačanje potencije. Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet erekcije. ​Afrička šljiva poboljšava..
12.90€
Bez PDV-a:10.66€
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA U KAPIMA
Još jača i potentnija, praktičnija za primenu, komfornija za poneti… Afrička šljiva kapi jedinstven je dodatak ishrani na tržištu, a biće savremena i još eifkasnija pomoć muškarcima za normalnu seksualnu funkciju, libido, kao i normalno funkcionisanje pro..
14.75€
Bez PDV-a:12.19€
Brand: MAX MEDICA Model: AKTIVNI UGALJ
Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti.Aktivni ugalj kapsule su formulisane na bazi medicinskog akti..
2.75€
Bez PDV-a:2.27€
Brand: GOODWILL PHARMA Model: Alanerv Kapsule
Alanerv je inovativni dodatak ishrani koji se preporučuje kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su:– Dijabetesna neuropatija– Sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela– Radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadična)Funkcije– Smanjuje oks..
22.90€
Bez PDV-a:18.93€
Brand: Health Aid Model: ALLERGFORTE TABLETE
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim anti-inflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivošću na alergene.Sastav: ..
21.40€
Bez PDV-a:17.69€
Brand: Equilibra Model: AloaVera Drain 500ml
Za drenažu telesnih tečnosti: kombinuje prečišćavanje aloe vere sa dejstvom specifičnih sastojaka sa ciljanim delovanjem za drenažu tečnosti kao što je ekstrakt lista breze Osobine: sadrži i sok od breze, koji doprinosi funkcionalnosti urinarnog trakta, a obogaćen je sokom od jabuke za svež, deli..
12.20€
Bez PDV-a:10.08€
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 1000ml
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselin..
13.20€
Bez PDV-a:10.91€
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 500ml
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselin..
8.90€
Bez PDV-a:7.36€
Brand: Equilibra Model: AloeVera BuonAlore 95% 500ml
Ekuilibra® BUON ALOE Aloe Vera sadrži 100% čistu pulpu aloje bez dodane vode (gelum sine cute), dobijenu od odabranih listova. Čisti gel ima visoku koncentraciju polisaharida, vidljivih kao vlaknaste plutajuće čestice u gelu. Bogat korisnim svojstvima, pomaže u detoksikaciji organizma i deluje umir..
12.90€
Bez PDV-a:10.66€
Brand: Equilibra Model: AloeVera Extra 99,5% 500ml
Ekuilibra® Aloe Vera EKSTRA sadrži 100% čistu pulpu aloje bez dodavanja vode (gelum sine cute), dobijenu od odabranih listova. Ekuilibra® pure Aloe Vera EKSTRA gel ima visoku koncentraciju polisaharida, vidljivih kao vlaknaste plutajuće čestice u gelu. Bogat korisnim svojstvima, pomaže u detoksikac..
12.20€
Bez PDV-a:10.08€
Brand: NOBEL Model: Alora Film tbl A20
Alora je preparat namenjen ublažavanju:problema izazvanih stresom i anksioznošću kao što su nesanica, nemir, zabrinutost, depresija, napetostproblema u menstrualnom i periodu menopauzenervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemo..
5.30€
Bez PDV-a:4.38€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: