Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Dijetetski Suplementi

AFRIČKA ŠLJIVA
Nema na Stanju
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA
 ..
7.80€
Bez PDV-a:6.45€
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA FORTE
Afrička šljiva forte pomaže da se: Aktivni sastojak Afričke šljive   pomaže jačanje potencije. Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet erekcije. ​Afrička šljiva poboljšava..
12.10€
Bez PDV-a:10.00€
AFRIČKA ŠLJIVA U KAPIMA
Nema na Stanju
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA U KAPIMA
Još jača i potentnija, praktičnija za primenu, komfornija za poneti… Afrička šljiva kapi jedinstven je dodatak ishrani na tržištu, a biće savremena i još eifkasnija pomoć muškarcima za normalnu seksualnu funkciju, libido, kao i normalno funkcionisanje pro..
14.75€
Bez PDV-a:12.19€
Brand: MAX MEDICA Model: AKTIVNI UGALJ
Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa i..
2.75€
Bez PDV-a:2.27€
Brand: GOODWILL PHARMA Model: Alanerv Kapsule
Alanerv je inovativni dodatak ishrani koji se preporučuje kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su:– Dijabetesna neuropatija– Sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela– Radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadična)Funkcije– Smanjuje oks..
20.00€
Bez PDV-a:16.53€
Model: ALLERGFORTE TABLETE
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim anti-inflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivošću na alergene.Sastav: ..
15.90€
Bez PDV-a:13.14€
ALOE VERA SOK 1000ml
Nema na Stanju
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 1000ml
..
13.20€
Bez PDV-a:10.91€
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 500ml
 ..
7.00€
Bez PDV-a:5.79€
ALOE VERA SOK SA BOROVNICOM 500ml
Nema na Stanju
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK SA BOROVNICOM 500ml
 ..
7.60€
Bez PDV-a:6.28€
Brand: ESENSA Model: ALTAL SIRUP PROTIV SUVOG KAŠLJA
..
4.40€
Bez PDV-a:3.64€
ANANAS TABLETE
Nema na Stanju
Brand: ESI Model: ANANAS TABLETE
 Dijetetski dodatak ishrani  na bazi ananasa koji  povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita.Sadrži visok sadržaj enzima bromelin, koji pospešuje varenje i utiče na razgradnju celu..
6.90€
Bez PDV-a:5.70€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.