Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Koža

Brand: PHARMANOVA Model: JECOVIT MAST
  Pharmanova..
3.90€
Bez PDV-a:3.22€
Brand: No Brand Model: ORIGINALNA PAVLOVIĆEVA MAST ZA BEBE
Koristi se za svakodnevnu negu i zaštitu kože bebe u cilju sprečavanja kontakata sa iritansima u urinu, fecesu i znoju.Svi sastojci se preporučuju kao protektanti (vazelin), supstance sa adstringentnim i adsorbentnim efektom (cink oksid i talk), okluzivi i zamaščivači (vazelin, lanolin, tečni parafi..
4.05€
Bez PDV-a:3.35€
Brand: ESENSA Model: PROPOBAZA BIOADHEZIVNI GEL
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstance. Termoreverzibilne osobine gela dozvoljavaju njegovu primenu u obliku..
3.85€
Bez PDV-a:3.18€
Brand: ESI Model: RIGENFORTE KAPSULE ZA KOSU I NOKTE
Najdetaljnije informacije o Rigenforte proizvodima možete pronaći na novom sajtu www.rigenforte.com Dijetetski dodatak ishrani sa Biotinaxom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu. Rigenforte kapsule su patentir..
7.10€
Bez PDV-a:5.87€
Solgar A vitamin 5000IU Solgar A vitamin 5000IU
Nema na Stanju
Brand: SOLGAR Model: Solgar A vitamin 5000IU
Zdravlje očiju i dobar vid, glatka i elasticna koža te pravilna funkcija respiratornog i imunog sistema uveliko zavise od vitamina A. Vitamin A pospješuje aktivnost štapića i ćunjica odgovornih za dnevni i noćni vid, te za adaptaciju oka prilikom naglih promjena intenziteta svjietla, dok je nedostat..
21.30€
Bez PDV-a:17.60€
Solgar beta karoten 7mg 120000IU
Nema na Stanju
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR BETA CAROTENE
Beta karoten je provitamin vitamina A i djeluje kao antioksidans. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog djelovanja UV zraka, jer povecava kolicinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u  održavanju meke, glatke i zdrave kože. Uz alfa karoten važan je za funkcionisanje imunog sistema i raz..
18.40€
Bez PDV-a:15.21€
Solgar Biotin 300UG a100
Nema na Stanju
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR BIOTIN
Biotin je esencijalni koenzim u cetiri razlicita enzima koji ucestvuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju te u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, ucestvuje i u sintezi nukleinskih kiselina te aktivaciji folne kiseline. Biotin povoljn..
14.70€
Bez PDV-a:12.15€
SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE, 60 tbleta
Nema na Stanju
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE, 60 tbleta
Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, pa su i najefikasniji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra. Solgar Skin, Nails and Hair sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, s..
18.60€
Bez PDV-a:15.37€
Solgar vitamin E 200IU a50
Nema na Stanju
Brand: SOLGAR Model: Solgar vitamin E 200IU a50
Solgar Prirodni vitamin E, svojim d-alfa-tokoferol oblikom, osigurava izuzetno visoku biološku aktivnost. Upravo činjenica da se radi o prirodnom obliku E vitamina omogućava i do 200% vecu učinak odnosu na sintetski oblika vitamina E.Poznat je kao vitamin plodnosti, a kao snažan antioksidans sprečav..
14.90€
Bez PDV-a:12.31€
Brand: URIAGE Model: URIAGE PRURICED GEL
Uriage Pruriced gel - umirujući gel protiv svraba kože. Umanjuje svrab zahvaljujući  . Mogu ga koristiti i deca i odrasli. Vrlo ugodna nemasna tekstura, pogodna za nanošenje na veće površine tela. Bez mirisa, bez parabena. Hipoalergeno, nekomedogeno. Svra..
9.00€
Bez PDV-a:7.44€
Brand: INPHARM Model: ULTRA VITAMIN D
ULTRA VITAMIN D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma I održavanju zdravlja kostiju I zuba.Vitamin D ima više ključnih funkcija:-pomaže apsorpciju kalcijuma unetog hranom ref 1-ima nishodni reulatorni efekat na nivo paratireoidnog hormona ..
12.60€
Bez PDV-a:10.41€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.