Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Trudnice i Porodilje

SOLGAR PRENATAL
Nema na Stanju
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR PRENATAL
Prenatal Nutirents posebno je formulisan dodatak ishrani za žene tokom trudnoće i dojenja. Količine vitamina, minerala i drugih nutrijenata, izbalansirane su neophodnim sastojcima za majku, ali i za postnatalni razvoj djeteta. Kombinacija vitamina pridonosi očuvanju i poboljšanju funkcije imunog, ka..
16.50€
Bez PDV-a:13.64€
Model: Elevit prenatal 30 tableta
Elevit Pronatal je multivitaminski i multimineralni lek, formulisan posebno za žene pre i tokom trudnoće i u periodu dojenja. Klinički dokazana formula 2 sadrži 0,8 mg folne kiseline i 60 mg gvožđa i obezbeđuje snabdevanje važnim vitaminima i mineralima koji su potrebni za zdravlje majke i..
19.11€
Bez PDV-a:15.79€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Prenatal vitamini za trudnice 30 tableta
..
16.95€
Bez PDV-a:14.01€
Brand: HEMOFARM Model: Magnetrans 375mg direkt
Magnetrans® je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma.Magnetrans® doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i sman..
5.30€
Bez PDV-a:4.38€
Model: Pregnacare new mum
Zadovoljna mama, zadovoljna beba Zaboravite postporođajni umor!Obnovite energiju, um i telo!Revitalizujte se! Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata osmišljena za porodilje.Nadoknadite vitamine i minerale, jer misleći na sebe, mislite..
19.90€
Bez PDV-a:16.45€
Model: Pregnacare original
Za kasniji tok trudnoće, neophodne su optimalne doze gvožđa, ali i drugih nutriena kako bi se sprečila pojava malokrvnosti. Pregnacare takođe sadrži i Jod, koji ima veoma bitnu ulogu u psihomotornom razvoju bebe, a tu su još i Vitamini D3 i K, brojni antioksidansi i minerali, koji dodatno doprinose ..
11.80€
Bez PDV-a:9.75€
Model: Pregnacare plus
Pregnacare Plus - sadrži Pregnacare Original multivitaminske tablete i dodatne kapsule sa Omega 3 masnim kiselinama. Adekvatan unos Omega 3 masnih kiselina od velikog je značaja u trudnoći, jer se 70% mozga bebe razvije do trenutka rođenja. Njegova primena naročito se preporučuje posle i trimes..
19.90€
Bez PDV-a:16.45€
Brand: ALKALOID SKOPLJE Model: PreMama Duo 30 tableta i 30 kapsula
Unošenje folata preko dodataka ishrani poveħava folatni status kod majke, što doprinosi smanjenju rizika od defekata neuralne tube.DHA doprinosi normalnom razvoju mozga i očiju fetusa i odojčeta.Jod doprinosi normalnoj funkciji tiroidne žlezde.Vitamin D i Kalcijum doprinose održavanju zdravim kostim..
11.90€
Bez PDV-a:9.83€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.