Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Dezinfekcija

Model: HET Oleozon topiko rastv.20ml
OLEOZON Topiko je ozonizovano suncokretovo ulje koje ima jako imunostimulirajuće, antimikrobno, antigljivično, analgetsko i regeneracijsko dejstvo...
9.90€
Bez PDV-a:8.18€
Model: Srebro zeolit rastvor 100ml
SREBRO ZEOLIT je vodeni rastvor koji ima jako imunostimulirajuće dejstvo, antivirusno, antibakterijsko i antigljivično. Jonsko srebro sa zeolitom je ključni sastojak naše formule spreja, jednostavan za upotrebu, a njegova prirodna svojstva mogu efikasno da vas zaštite od spoljnih prijetnji. Poš..
9.80€
Bez PDV-a:8.10€
Brand: Zoono Model: Zoono body hand sanitiser 500 ml
Hand Sanitiser - Sprej za rukeZa razliku od tradicionalnih sredstava za dezinfekciju ruku na bazi alkohola koja rade samo dok su vlažni, Zoono molekule trajno se vežu za vašu kožu, stvarajući odbrambenu barijeru sastavljenu od miliona molekularnih “igala” koje uništavaju mikrobe do 2..
27.50€
Bez PDV-a:22.73€
Brand: Zoono Model: Zoono dispenzer za dezinfekciju ruku
Zoono dispenzer za dezinfekciju rukuZoono dispenzer za dezinfekciju ruku zajedno sa proizvodom pruža zaštitu od 24 sata samo s jednom aplikacijom. Savršen je za mjesta koja su jako posjećena, zdravstvene ustanove, industrije, obrazovne institucije, wellness & spa centre itd. Zoono je kvalite..
39.10€
Bez PDV-a:32.31€
Brand: Zoono Model: Zoono Microbe Shield – All purpose 250 ml
Microbe Shield – All purposePROIZVOD ZA ZAŠTITU SVIH POVRŠINAProizvod za zaštitu svih površina. Nakon nanošenja Microbe Shield proizvoda formira se antimikrobski sloj koji se veže za površinu i ostaje zaštićena do 30 dana.Idealan za zaštitu svih površina u domu i na radnom mjestu.Proizvod..
18.20€
Bez PDV-a:15.04€
Brand: Zoono Model: Zoono paket 25 maramice za kozu i povrsine
ANTIMIKROBNE MARAMICE ZA KOŽU I POVRŠINEČuvajte kožu svježom uz ove praktične 24 satne maramice. Zoono 24 satne maramice uklanjaju miris i ubijaju 99,99% bakterija na koži i površinama.Napravljene na bazi vode; ne sadrže alkohol, aditive niti toksine. Maramice su dermatološki testirane i s..
9.80€
Bez PDV-a:8.10€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.