Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Dijabetes

Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ VITAMINI ZA DIJABETIČARE
Proizvod odličnog kvaliteta, koji sadrži 14 vrlo bitnih sastojaka koji pomažu snabdevanje organizma potrebnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, U sastavu su vitamini B grupe, biotin, vitamin C I E, magnezijum, cink, selen I hrom (60µg). Hro..
6.20€
Bez PDV-a:5.12€
Brand: INPHARM Model: GLUCOKONTROL KAPSULE
Kontrola komplikacija dijabetesaSmanjuje nivo glukoze i slobodnih radikalaUblažava oksidativni stres i posledice polineuropatijeGLUCOkontrol primena kada i gde?Alfa-lipolinska kiselinaPospešuje ugradnju glukoze u ćeliju i povećava osetljivost na insulin. Moćan antioksidant.CinkDoprinosi normalnom me..
6.12€
Bez PDV-a:5.06€
Brand: SOLGAR Model: NUTRI-NANO Co-Q10, 50 caps. - Dodatak prehrani
Koenzim Q10 je važan za nastanak energije u celijama (ATP) i jedan je od najvažnijih faktora za njihov pravilan rad. Zastupljen je u svim tkivima u tijelu,a u posebno velikim koncentracijama se nalazi u srcu, jetri, bubrezima i pankreasu.Sa godinama opada mogucnost tijela da samo proizvodi koenzim Q..
50.84€
Bez PDV-a:42.02€
Brand: PHARMANOVA Model: Soldevit oralne kapi 10ml
SolD3evit® i SolD3evit® 1000 su prvi i jedini proizvodi vitamina D3 sa dozirnom pumpom, koja omogućava lako i precizno doziranje i primenu vitamina D3 i pomaže našem organizmu, tako što:održava zdravlje kostiju i zubaomogućava normalno funkcionisanje mišićajača imuni sistemPrirodno, ovaj v..
4.16€
Bez PDV-a:3.44€
Brand: SOLGAR Model: Solgar Hrom Pikolinat 100mcg
Sadrži 100 mcg hroma, u obliku patentiranog hrom pikolinata (CHROMAX®) koji osigurava izrazito stabilnu strukturu hroma i maksimalnu apsorpciju. CHROMAX® je patentirani oblik trovalentnog hroma i pikolinske kiseline.Hrom doprinosi normalnom  metabolizmu makronutrijenata te održavanju normalnog ..
8.48€
Bez PDV-a:7.01€
Model: 11 x 11 MULTIVITAMINSKI SOK
Multivitaminski sok 11+11, mutni voćni sok bez dodatnog šećera, 10 vitamina i provitaminom A.11+11 je jedini je multivitaminski sok koji je proizveden od 100% soka i pulpe.Sastav: kruška, jabuka, sok narandže i marakuje, pulpa manga, banane, guave i marelice, sok od grožđa, provitamin A, vitamin B1,..
3.92€
Bez PDV-a:3.24€
Model: Aronija vocni sok 750 ml
PREPORUKA ZA KONZUMACIJU: 45 ml/dan – 3 x 15 ml uz obrok.Poznato je da aronija povoljno utiče na:oslobađenje organizma od toksina,cirkulaciju krvi,regulaciju krvnog pritiska,nivo holesterola u krvi,prokrvljenost miokarda,odbranu organizma od bakterijskih i virusnih infekcija,odbranu organizma od uri..
6.27€
Bez PDV-a:5.18€
Model: Circular tinktura 50ml
Biljne kapi Circular su 100% prirodni proizvod za oralnu primenu, na bazi vodenoalkoholnih ekstrakata i hidrolata, izdvojenih iz 22 vrste odabranih biljaka.Uvođenjem Cirkular kapi u prevenciju ili kao dopunu propisanoj terapiji, pozitivno ćete uticati na lučenje faktora dilatacije, na promer krvnog ..
9.33€
Bez PDV-a:7.71€
Model: Contour plus 25
Koriste se sa CONTOUR® PLUS i CONTOUR® PLUS ONE aparatom za merenje nivoa glukoze u krvi...
15.04€
Bez PDV-a:12.43€
Model: Contour plus 50
Koriste se sa CONTOUR® PLUS i CONTOUR® PLUS ONE aparatom za merenje nivoa glukoze u krvi...
24.66€
Bez PDV-a:20.38€
Model: Contour Plus set 25 ( aparat + 25 traka)
Contour Plus aparat za merenje nivoa glukoze u krvi,Contour Plus test trake 25 komada,Microlet Next podesivi lancetar,Dodatak za merenje na alternativnim mestima,Microlet lancete 5 komada,Torbicu za čuvanje aparata, test traka i lanceta,Dnevnik samokontrole..
15.04€
Bez PDV-a:12.43€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.