Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Dijabetes

Brand: ABELA PHARM Model: Artero protect FORTE cps a20
Vitamin K2 – MK7 doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma u krvnim sudovima i utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Dobija se patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja uključuje procese selektivne ekstrakcije i p..
9.60€
Bez PDV-a:7.93€
Brand: MAX MEDICA Model: B12 Neuro Max tablete
Delotvornost MaxMedica B12 Neuro MaxB12 Neuro Max kapsule pomažu rad nervnog sistema, poboljšavaju cirkulaciju i jačaju imunitet.Ovaj proizvod je formulisan na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulac..
7.02€
Bez PDV-a:7.02€
Brand: ABELA PHARM Model: Bivits Act Vit C1000+ZN+D3
BiVits Vitamin C 1000, Cink i Vitamin D3 1000 je jedinstvena formulacija koja obezbeđuje snažnu, trostruku zaštitu imunskom sistemu. Posebno se preporučuje u stanjima deficita ovih nutrijenata i oslabljenog imuniteta...
19.90€
Bez PDV-a:16.45€
Model: Cerebronal cps a45
Cerebronal je namenjen za dopunu tretmana demencije. Poboljšava mehanizme koji pomažu pri pamćenju. Sadrži patentirani kompleks UMP, holin i DHA koji je neophodan za sinaptogenezu. Pored toga u sastavu se nalazi i astaksantin, acetil-L-karnitin, vitamin D, vitamini B grupe i ekstrakti 29 biljaka koj..
27.00€
Bez PDV-a:22.31€
Brand: BAYER Model: Contour Plus set 25 ( aparat + 25 traka)
..
19.79€
Bez PDV-a:16.36€
Brand: BAYER Model: Contour plus set 50 bayer(aparat+50traka)
..
35.73€
Bez PDV-a:29.53€
Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ VITAMINI ZA DIJABETIČARE
Doppelherz vitamini za dijabetičare sa jednom tabletom dnevno pokrivaju potrebe obolelih od šećerne bolesti za vitaminima, mineralima i elementima u tragovima-cinkom, hromom i selenom. Uzimanje dodatnih vitamina i minerala je kod dijabetičara često neophodno jer moraju da se pridržavaju posebnih dij..
9.90€
Bez PDV-a:8.18€
Brand: Fortex Model: Fortex Vit C+ Zn + D3 kesice
Imuno dodatak ishrani koji na brz i jednostavan način, kroz direktan unos (oralno disperzilna, unos bez vode), obezbeđuje organizmu korisno dejstvo OPTIMALNIH DNEVNIH DOZA vitamina C 500mg, D3 10μg i cinka 10mg i efektivno jača imunitet i otpornost organizma u borbi sa infek..
8.30€
Bez PDV-a:6.86€
Brand: ESI Model: GinkoMax 30 tableta
GinkgoMax sadrži 80mg suvog ekstrakta lista Ginkgo bilobe (standardizovanog na 26% glikozidnih ginkoflavonoida i 6% terpenskih laktona).Povoljno utiče na mikrocirkulaciju pa se preporučuje za bolje pamćenje, za bolju mikrocirkulaciju.Napomena: u slučaju da uzimate preparate iz grupe antiko..
6.05€
Bez PDV-a:5.00€
Brand: INPHARM Model: GLUCOKONTROL KAPSULE
Kontrola komplikacija dijabetesaSmanjuje nivo glukoze i slobodnih radikalaUblažava oksidativni stres i posledice polineuropatijeGLUCOkontrol primena kada i gde?Alfa-lipolinska kiselinaPospešuje ugradnju glukoze u ćeliju i povećava osetljivost na insulin. Moćan antioksidant.CinkDoprinosi normalnom me..
7.80€
Bez PDV-a:6.45€
Brand: ESENSA Model: Harmony Stevia Zeo cal 100tbl
Stevia Zero Cal je 100% prirodan zaslađivač sa 0 kalorija. Sadrži ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana i jedina je prirodna zamena za šećer. Bezbedniji je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Preporučuje se za svakodnevnu primenu kod dijabetičara, osoba na dijetama i svima koji vode računa..
4.10€
Bez PDV-a:3.39€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: