Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Glavobolje, migrene i vrtoglavice

Brand: PERFORMANCE HEALTH INC Model: Biofreeze gel 59ml Tuba
 BIOFREEZE  je jedinstven, efikasan analgetik, formulisan tako da obezbedi široki dijapazon delovanja u pravcu terapije ublažavanja i otklanjanja bolova kao i pružanja veće udobnosti pri izvodjenju vežbi. Pogodan za korišćenje u svim starosnim dobima, dece od 2 godine pa na dalje, a mogu d..
7.30€
Bez PDV-a:6.03€
Brand: DIETPHARM Model: Ginko omega + B kompleks 30 tableta
Kapsule iz Dietpharma jedinstven je proizvod na tržištu jer jedini sadrži kombinaciju ginka, omega-3 masnih kisjelina (DHA) te vitamina B skupine. Ginko omega kapsule prava su kombinacija za cirkulaciju i bolje pamćenje.SASTAV:Jedna kapsula sadrži 250 mg DHA (dokosaheksaenska kisjelina) iz ribljeg u..
7.70€
Bez PDV-a:6.36€
Brand: ALKALOID SKOPLJE Model: Magnezijum 400 + B kompleks Direkt
Magnezijum 400 + B kompleks obezbeđuje potrebnu količinu magnezijuma i vitamina B grupe, u cilјu zadovolјavanja povećanih potreba organizma:Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i mišića, smanjenju zamora i iscrplјenosti, normalnom elektrolitnom balansu, normalnoj sintezi..
3.90€
Bez PDV-a:3.22€
Brand: DIETPHARM Model: Omega-3 50 Kapsule
Linoleinska i alfa-linoleinska su važne polinezasićene masne kiseline i nazivaju se esencijalne masne kiseline. One su preteča omega-6 i omega-3 masnih kiselina, a smatraju se esencijalnim jer ih ljudsko telo ne može sintetisati nego se moraju unositi hranom.
Esencijalne masne kiseline imaju važnu u..
4.69€
Bez PDV-a:3.88€
Model: Cosval P.C. 28 Roll-On 10ml
Umirujući gel sa tonizirajućim i osvježavajućim efektom, idealan za masažu čela i sljepoočnica, kao i vrata. Poboljšava cirkulaciju, favorizuje mišicni tonus i pruža osjećaj dobrog stanja..
8.35€
Bez PDV-a:6.90€
Model: Cosval Relaxina panic 20cp
Biljni ekstrakti i derivati unapređuju mentalno blagostanje i fiziološku relaksaciju. Prije svega pomaže olakšanje simptoma koje emocionalna tenzija i stres ostavljaju na srčani mišić...
16.90€
Bez PDV-a:13.97€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Ginkgo Biloba
-Promoviše zdravu ravnotežu raspoloženja -Pomaže u ublažavanju simptoma fibromialgije -Nežan za stomak -Formula bez glutena -Bez veštačkih boja ili ukusa..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Brand: HEMOFARM Model: Magnetrans 375mg direkt
Magnetrans® je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma.Magnetrans® doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i sman..
4.30€
Bez PDV-a:3.55€
Brand: INPHARM Model: Optimum B Complex Plus
Optimalan, jači, efikasniji B kompleks - u samo jednoj kapsuli dnevno!Optimum B Complex Plus obezbeđuje optimalne dnevne količine esencijalnih B vitamina, a posebno vitamina B12. Poznato je da su potrebe za unosom vitamina B12 u pojedinim stanjima organizma povećane i da njegov nedostatak izaziva ni..
5.30€
Bez PDV-a:4.38€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.