Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Hemoroidi - šuljevi

Brand: PHARMA NOVA Model: Avaricon cps. a 30
SVOJSTVA:AVARICON® kapsule su dijetetski preparat sa kombinacijom prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije, pucanje kapilara, i osećaj tzv. teških nogu. Preparat se primenjuje i za ublažavanje te..
7.90€
Bez PDV-a:6.53€
Brand: PHARMA NOVA Model: Avaricon gel a 75 ml
SVOJSTVA:AVARICON® gel sadrži kombinaciju prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije, i osećaj tzv. teških nogu. Uz redovnu upotrebu, preparat dovodi do smanjenja tegoba, olakšanog hoda i vitalizac..
5.15€
Bez PDV-a:4.26€
Brand: PHARMANOVA Model: Avaricon hemor krem 20ml
AVARICON® HEMOR KREM deluje zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, koja je u proizvodu prisutna u obliku soli, natrijum hijaluronata. Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak, predstavlja fiziološki, sastavni deo vezivnog tkiva. Deluje kao strukturna potpora dajući tkivu tonus i elastičnos..
4.70€
Bez PDV-a:3.88€
Brand: INNventa Model: Graminn supozitorije 10 komada
GRAMINN® supozitorije predstavljaju inovativni pristup lečenju upale prostate.U pitanju je medicinsko sredstvo koje u svom sastavu ima ekstrakt polenovog praha raži GRAMINEX® NAXTM, karvakrol,hijaluronsku kiselinu, vitamine A i E i liposolubilne ekstrakte nevena, crnog sleza i aloje. Aktivni princip..
16.90€
Bez PDV-a:13.97€
Brand: ALTERNATIVA MEDICA Model: Vendoksin gel 100ml
Vendoksin® gel je prirodni biljni preparat na bazi organski sertifikovanih biljnih ekstrakata kestena, hajdučke trave, ždraljike, zdravca i nevena, za negu kože kod proširenih vena i ispucalih kapilara, umornih i otečenih nogu, napetosti u mišićima i..
15.00€
Bez PDV-a:12.40€
Brand: INPHARM Model: VENODIA PLUS 30 TABLETE
Venodia Plus sadrži proćišćeni i mikronizovani Diosmin + Hesperidin 500 mg, sa dodatkom ekstrakta koprive i borovnice.DIOSMIN I HESPERIDIN-Mogu povoljno uticati na venski tonus i otpornost kapilara-Spadaju u grupu bioflavonoida koji se ekstraktuju iz nezrelih plodova Rutaceae Aurantia, posebne vrste..
9.20€
Bez PDV-a:7.60€
Brand: NOW Model: Vitamin B1 100mg a100tbl
Tiamin ili vitamin B1 predstavlja jedan od vitamina B grupe koji su rastvorljivi u vodi i učestvuju u mnogim metaboličkim procesima u organizmu. Vitamin B1 je neophodan za stvaranje energije iz ugljenih hidrata, za pravilno funkcionisanje nervnih ćelija, za rad svih mišićnih vlakana, uključujući srč..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Brand: HEMOFARM Model: Laxomucil 20 kesica
Sastav : Kesica sadrži 3,26g azijske bokvice/Plantago ovataUpotreba :Odraslima i deci starijoj od 12 godina se preporučuje 3 kesice dnevno, u pravilnim vremenskim intervalima, nezavisno od obroka, do uspostavljanja normalnog rada creva. Po uspostavljanju redovnog pražnjenja creva, količina se može s..
7.05€
Bez PDV-a:5.83€
Model: Cosval Floramax Candid 30cps
Slaba neraznovrsna i nepravilna ishrana, psihofizički stres, upotreba antibiotika, uzročnici su disbalansa normalno prisutne bakterijske mikroflore u organizmu i hiperproliferacije patogenih bakterija i gljivica. Floramax Candid naročito suzbija  jednu od ovih gljivica Candidu Albicans kako u u..
18.30€
Bez PDV-a:15.12€
Model: Cosval Floramax Colon 30 cps
Preparat koji stimuliše prirodnu gastrointestinalnu pokretljivost i kontroliše formiranja intestinalnog gasa. Inulin kao prebiotik; Vlakna Akacije-prebiotskih svojstva, apsorbuju vodu, povećavaju fekalnu masu i olakšavaju pražnjenje; ekstrakti Maticnjaka (spazmolitičko dejstvo na muskulaturu GITa) &..
18.80€
Bez PDV-a:15.54€
Model: Cosval regula sirup 175ml
Prirodni voćni napitak koji podržava redovno pražnjenje crijeva. Odličan balans komponenti - smokva, šljiva, rubarb biljka i male količine sene - pravi je doprinos organizmu za održavanje redovnih digestivnih funkcija. Prijatnog je ukusa što ga čini takođe pogodnim i za djecu...
22.90€
Bez PDV-a:18.93€
Model: Cosval Regula tbl 30kapsula
Tradicionalna i pažljivo odabrana biljna mješavina koja ubzava pražnjenje i motilitet crijeva kao i  eliminaciju gasova...
5.70€
Bez PDV-a:4.71€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: