Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Hemoroidi - šuljevi

HEMERO PROTECT KREMA
Nema na Stanju
Brand: DIETPHARM Model: HEMERO PROTECT KREMA
    Za olakšavanje tegoba kod hemeroida, analnih fisura i proktitisa...
4.30€
Bez PDV-a:3.55€
Brand: ALTERNATIVA MEDICA Model: Vendoksin gel 100ml
Vendoksin® gel je prirodni biljni preparat na bazi organski sertifikovanih biljnih ekstrakata kestena, hajdučke trave, ždraljike, zdravca i nevena, za negu kože kod proširenih vena i ispucalih kapilara, umornih i otečenih nogu, napetosti u mišićima i..
15.00€
Bez PDV-a:12.40€
Brand: INPHARM Model: VENODIA PLUS 30 TABLETE
Venodia Plus sadrži proćišćeni i mikronizovani Diosmin + Hesperidin 500 mg, sa dodatkom ekstrakta koprive i borovnice.DIOSMIN I HESPERIDIN-Mogu povoljno uticati na venski tonus i otpornost kapilara-Spadaju u grupu bioflavonoida koji se ekstraktuju iz nezrelih plodova Rutaceae Aurantia, posebne vrste..
9.20€
Bez PDV-a:7.60€
 Laxomucil 20 kesica
Nema na Stanju
Brand: HEMOFARM Model: Laxomucil 20 kesica
Sastav : Kesica sadrži 3,26g azijske bokvice/Plantago ovataUpotreba :Odraslima i deci starijoj od 12 godina se preporučuje 3 kesice dnevno, u pravilnim vremenskim intervalima, nezavisno od obroka, do uspostavljanja normalnog rada creva. Po uspostavljanju redovnog pražnjenja creva, količina se može s..
5.40€
Bez PDV-a:4.46€
Cosval Floramax Candid 30cps
Nema na Stanju
Model: Cosval Floramax Candid 30cps
Slaba neraznovrsna i nepravilna ishrana, psihofizički stres, upotreba antibiotika, uzročnici su disbalansa normalno prisutne bakterijske mikroflore u organizmu i hiperproliferacije patogenih bakterija i gljivica. Floramax Candid naročito suzbija  jednu od ovih gljivica Candidu Albicans kako u u..
18.30€
Bez PDV-a:15.12€
Cosval Floramax Colon 30 cps
Nema na Stanju
Model: Cosval Floramax Colon 30 cps
Preparat koji stimuliše prirodnu gastrointestinalnu pokretljivost i kontroliše formiranja intestinalnog gasa. Inulin kao prebiotik; Vlakna Akacije-prebiotskih svojstva, apsorbuju vodu, povećavaju fekalnu masu i olakšavaju pražnjenje; ekstrakti Maticnjaka (spazmolitičko dejstvo na muskulaturu GITa) &..
18.80€
Bez PDV-a:15.54€
Cosval regula sirup 175ml
Nema na Stanju
Model: Cosval regula sirup 175ml
Prirodni voćni napitak koji podržava redovno pražnjenje crijeva. Odličan balans komponenti - smokva, šljiva, rubarb biljka i male količine sene - pravi je doprinos organizmu za održavanje redovnih digestivnih funkcija. Prijatnog je ukusa što ga čini takođe pogodnim i za djecu...
16.30€
Bez PDV-a:13.47€
Model: Cosval Regula tbl 30kapsula
Tradicionalna i pažljivo odabrana biljna mješavina koja ubzava pražnjenje i motilitet crijeva kao i  eliminaciju gasova...
3.90€
Bez PDV-a:3.23€
Cosval Variton Complex 20tbl
Nema na Stanju
Model: Cosval Variton Complex 20tbl
Variton kompleks, zahvaljujući specifičnim sastojcima koje sadrži, pomaže u borbi i prevenciji           problema sa cirkulacijom, kao što su slabi kapilari, edem i varikoziteti vena...
10.50€
Bez PDV-a:8.68€
Model: Cosval Variton Gel za ot. nog. 100ml
Specijalni proizvod sa prirodnim uljima i biljnim ekstraktima iz Orahove ljuske, Divljeg Kestena, Ruskusa, Hamamelisa. Brzo prodire u tkivo kože, stimuliše  površinsku mikro-cirkulaciju, povećava   tonus perifernih kapilara, pruža trenutno olakšanje umornim i otečenim nogama.  Re..
16.50€
Bez PDV-a:13.64€
Brand: HEMOFARM Model: Laxomucil forte
Laxomucil Forte je biljni preparat, dodatak ishrani, koji sadrži optimalnu kombinaciju dijetetskih dijetetskih vlakana i ekstrakta lista sene sa blagotvornim dejstvom na digestivni trakt.Laxomucil Forte se preporučuje kod usporene peristaltike i otežanog pražnjenja creva usled:nedovoljnog konzu..
3.40€
Bez PDV-a:2.81€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.