Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Imunitet

Brand: Health Aid Model: ALLERGFORTE TABLETE
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim anti-inflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivošću na alergene.Sastav: ..
21.40€
Bez PDV-a:17.69€
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 1000ml
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselin..
13.20€
Bez PDV-a:10.91€
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 500ml
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselin..
8.90€
Bez PDV-a:7.36€
Brand: MAX MEDICA Model: AstaMax 30 kps
AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis koja je njegov najbogatiji prirodni izvor. Jedna kapsula sadrži 4 mg astaksantina.Astaksantin je jedinstven, siguran i bezbedan antioksidans koji prema ORAC skali (Oxygen Radical Absorb..
16.10€
Bez PDV-a:13.31€
Brand: GOODWILL PHARMA Model: Astax +3 direkt
Astax+3 Direkt sadrži astaksantin koji se dobija kao visoko prečišćen iz mikroalge Haematococcus pluvialis (prirodni izvor sa najvećom koncentracijom astaksantina) koje seuzgajaju u potpuno nezagađenim pustinjskim područjima uz isključivo korišćenje solarne energije kao energensa...
14.50€
Bez PDV-a:11.98€
Brand: 4 YOU PHARMA Model: Bimunal imuno adults
Bimunal Imuno Adults je suplement u obliku kapsula, prirodnog sastava namenjen jačanju imuniteta, za decu stariju od 12 godina i za odrasle.Sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka - baobab, zovu, acerolu, propolis, cink, bakar i vitamine C i D...
4.00€
Bez PDV-a:3.31€
Brand: DIETPHARM Model: Bio-C 500mg 40 tableta
Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim toga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon fizičkih aktivnosti,u slučaju virusnih i bakterijskih infekcija organizma.Vitamin C može povećati apsorpciju gvožđa. Prep..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
Brand: BIOFAR Model: Biogripin effervete
 Biogripin su šumeće tablete na bazi prirodnih sastojaka za ublažavanje tegoba kod gripa i prehlade.Preporuka:- Kod gripa i prehlade, za ublažavanje tegoba i brži oporavak- Kod bakterijskih i virusnih infekcija, posebno u jesenjem i zimskom periodu- Kao dodatak antibiotskoj terapiji kod osoba o..
4.90€
Bez PDV-a:4.05€
Brand: BIORELA Model: BIORELA MULTI KIDS CHOCO
Jedinstvena 3 u 1 formula za zdravlje dece. - jedinstvene probiotske kulture- esencijalni vitamini i minerali- ukusna mlečna čokolada  Biorela čoko Multi-kids je jedinstven oblik multivitamina, minerala i probiotskih kultura u mlečnoj čokoladi koju deca vole. Probiotske kulture i vita..
6.75€
Bez PDV-a:5.58€
Brand: BIOTTA Model: BIOTTA BREUS
Tačan recept ovog soka ostaje čuvena tajna. Međutim, podelićemo sa vama ovo: Breuss sok sadrži samo premijum organsko povrće; nije dodata ni so! Ovaj sok predstavlja sam izvor kalijuma. Kalijum pomaže u održavanju zdravog pritiska cvekla, krompir, rotkvic..
5.20€
Bez PDV-a:4.30€
Brand: BIOTTA Model: BIOTTA NAR
Sok nara ima zaštitnu ulogu kod ateroskleroze i hipertenzije i antikancerogeno dejstvo. Ovi crveni plodovi su se kultivisali čak i u drevnim vremenima i smatrane su simbolima lepote i plodnosti. Biotta proizvodnja ima partnere u Turskoj koji su stručnjaci..
6.50€
Bez PDV-a:5.37€
Brand: ABELA PHARM Model: Bivits Act Vit C1000+ZN+D3
BiVits Vitamin C 1000, Cink i Vitamin D3 1000 je jedinstvena formulacija koja obezbeđuje snažnu, trostruku zaštitu imunskom sistemu. Posebno se preporučuje u stanjima deficita ovih nutrijenata i oslabljenog imuniteta...
19.90€
Bez PDV-a:16.45€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: