Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Koncentracija

Brand: GOODWILL PHARMA Model: Alanerv Kapsule
Alanerv je inovativni dodatak ishrani koji se preporučuje kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su:– Dijabetesna neuropatija– Sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela– Radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadična)Funkcije– Smanjuje oks..
22.90€
Bez PDV-a:18.93€
Model: Cerebronal cps a45
Cerebronal je namenjen za dopunu tretmana demencije. Poboljšava mehanizme koji pomažu pri pamćenju. Sadrži patentirani kompleks UMP, holin i DHA koji je neophodan za sinaptogenezu. Pored toga u sastavu se nalazi i astaksantin, acetil-L-karnitin, vitamin D, vitamini B grupe i ekstrakti 29 biljaka koj..
27.00€
Bez PDV-a:22.31€
Brand: MAX MEDICA Model: Cink 50 tableta Max Medika
       Pomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju.Cink je antioksidant koji je veoma važan za funkcionisanje imunološkg sistema i igra važnu ulogu u izgradnji proteina. Zbog toga je neophodan u brojnim fiziološkim procesima kao što su koordinacija hormona i ..
4.20€
Bez PDV-a:3.47€
Brand: NOW Model: Devil s claw 100 capsula
Đavolji Claw je poreklom iz južne regije Afrike i dobiva svoje ime od kuka poput kanži koje pokrivaju biljku. To tradicionalno koriste plemenski afrički narodi i  nedavno Evropljani i Amerikanci. Đavolji kandza obiluje prirodnim bioaktivnih sastojcima, uključujući harpagoside, fitosteroli, feno..
19.80€
Bez PDV-a:16.36€
Brand: Fortex Model: Fortex Vit C+ Zn + D3 kesice
Imuno dodatak ishrani koji na brz i jednostavan način, kroz direktan unos (oralno disperzilna, unos bez vode), obezbeđuje organizmu korisno dejstvo OPTIMALNIH DNEVNIH DOZA vitamina C 500mg, D3 10μg i cinka 10mg i efektivno jača imunitet i otpornost organizma u borbi sa infek..
8.30€
Bez PDV-a:6.86€
Brand: ESI Model: GINKGOMAX TABLETE
 GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju.Redovno uzimanje GINKGOMAX-a:povoljno utiče na..
6.50€
Bez PDV-a:5.37€
Brand: MAX MEDICA Model: GINKO MAX 30 kapsula
Proizvod sadrži 100% prirodni suvi ekstrakt Ginsko Biloba (Ginkgophyta) vrhunskog kvaliteta.   Preporučuje se 1 kapsula dnevno, ujutru pre jela.     *Od ostalih sastojaka u proizvodnji je korišćen maltodekstrin, a od aditiva sredstvo protiv zgrud..
4.85€
Bez PDV-a:4.01€
Brand: ESI Model: GinkoMax 30 tableta
GinkgoMax sadrži 80mg suvog ekstrakta lista Ginkgo bilobe (standardizovanog na 26% glikozidnih ginkoflavonoida i 6% terpenskih laktona).Povoljno utiče na mikrocirkulaciju pa se preporučuje za bolje pamćenje, za bolju mikrocirkulaciju.Napomena: u slučaju da uzimate preparate iz grupe antiko..
6.05€
Bez PDV-a:5.00€
Brand: PHARMANOVA Model: GYNKGOBIL FORTE 30 KAPSULA
  Ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba sadrži brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih ..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
Brand: INPHARM Model: KOENZIM Q10 AKTIV KAPSULE
Za zdravo i aktivno srce i teloKoenzim Q10 (CoQ10, ubihinon) je esencijalan u energetskom metabolizmučoveka. On reguliše snabdevanje naših ćelija energijom, pa otuda i snabdevanjeenergijom celog tela i značajan je za pravilan rad srca. Sve naše ćelije sadržeCoQ10, koji je esencijalan za biohemijske ..
5.25€
Bez PDV-a:4.34€
Brand: INPHARM Model: Neurozan tablete
Poboljšava kognitivne i mentalne aktivnosti narušene neurološkim poremećajima (Demencija/Parkinson)Usporava starenje nervnih ćelijaKod osoba sa povećanim mentalnim naporomUblažava simptome hroničnog osećaja umor..
21.30€
Bez PDV-a:17.60€
Brand: DIETPHARM Model: Omega-3 50 Kapsule
Linoleinska i alfa-linoleinska su važne polinezasićene masne kiseline i nazivaju se esencijalne masne kiseline. One su preteča omega-6 i omega-3 masnih kiselina, a smatraju se esencijalnim jer ih ljudsko telo ne može sintetisati nego se moraju unositi hranom.
Esencijalne masne kiseline imaju važnu u..
4.70€
Bez PDV-a:3.88€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: