Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Koncentracija

Brand: GOODWILL PHARMA Model: Alanerv Kapsule
Alanerv je inovativni dodatak ishrani koji se preporučuje kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su:– Dijabetesna neuropatija– Sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela– Radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadična)Funkcije– Smanjuje oks..
21.01€
Bez PDV-a:17.36€
Brand: ESI Model: GINKGOMAX TABLETE
 GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju.Redovno uzimanje GINKGOMAX-a:povoljno utiče na..
5.51€
Bez PDV-a:4.55€
Brand: DIETPHARM Model: Ginko omega + B kompleks 30 tableta
Kapsule iz Dietpharma jedinstven je proizvod na tržištu jer jedini sadrži kombinaciju ginka, omega-3 masnih kisjelina (DHA) te vitamina B skupine. Ginko omega kapsule prava su kombinacija za cirkulaciju i bolje pamćenje.SASTAV:Jedna kapsula sadrži 250 mg DHA (dokosaheksaenska kisjelina) iz ribljeg u..
7.70€
Bez PDV-a:6.36€
Brand: PHARMANOVA Model: GYNKGOBIL FORTE 30 KAPSULA
  ..
5.00€
Bez PDV-a:4.13€
Brand: DIETPHARM Model: Omega-3 50 Kapsule
Linoleinska i alfa-linoleinska su važne polinezasićene masne kiseline i nazivaju se esencijalne masne kiseline. One su preteča omega-6 i omega-3 masnih kiselina, a smatraju se esencijalnim jer ih ljudsko telo ne može sintetisati nego se moraju unositi hranom.
Esencijalne masne kiseline imaju važnu u..
4.69€
Bez PDV-a:3.88€
Model: Circular tinktura 50ml
Biljne kapi Circular su 100% prirodni proizvod za oralnu primenu, na bazi vodenoalkoholnih ekstrakata i hidrolata, izdvojenih iz 22 vrste odabranih biljaka.Uvođenjem Cirkular kapi u prevenciju ili kao dopunu propisanoj terapiji, pozitivno ćete uticati na lučenje faktora dilatacije, na promer krvnog ..
11.89€
Bez PDV-a:9.83€
Model: COSVAL GINKOMIX COMPLEX
Sinergistička kombinacija satojaka izraženih antioksidativnih svojstava, prirodna pomoć funkcionisanju mozga, unapređuje moždanu mikrocirkulaciju. Dragocjen dodatak savladavanju svakodnevnih  životnih izazova, posebno u situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju, pamćenje i koncentraciju. Eks..
17.40€
Bez PDV-a:14.38€
Model: Cosval Kolestina Omega-Inchi 40gelcps
Dijetetski suplement koji sadrži polinezasicene masne kiseline Omega-3, Omega-6 i Omega-9 serije, u uljnoj bazi Inka kikirikija, ulja crne ribizle, ulja boražine i sa vitaminom B3, koji doprinosi normalizaciji energetskog metabolizma organizma. Prave doze nezasicenih masnih kiselina dovode do snižav..
15.90€
Bez PDV-a:13.14€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON 5-HTP 100 mg
Opis proizvoda Jamieson 5-HTP (5-hidroksitriptofan) je hemijski nusproizvod proteinskog gradivnog bloka L-triptofana. Dobija se iz semena afričke biljke poznate kao Griffonia simplicifolia. 5-HTP povećava nivo serotonina i pomaže kod nesanice, migrene i glavobolje napetosti, fibromialgije i g..
14.10€
Bez PDV-a:11.65€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.