Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Kosa i nokti

Brand: DIETPHARM Model: Biotin 30 tableta
Biotin je nezaobilazan sastojak svih vitaminsko-mineralnih formula za lepotu. Naime, kosa i nokti se pretežno sastoje iz keratina. Biotin ima važnu ulogu u sintezi osnovne keratinske supstancije i time osigurava čvršću strukturu noktiju i kose. Takođe pokazuje povoljne efekte kod sitnog ljuskanja i ..
2.70€
Bez PDV-a:2.23€
FITOVAL KAPSULE
Nema na Stanju
Brand: KRKA Model: FITOVAL KAPSULE
Fitoval kapsule učvršćuju kosu, poboljšavaju njenu strukturu, pospešuju obnavljanje i sprečavaju prekomerno ispadanje. Takođe, učvršćuju oštećene i krhke nokte...
5.90€
Bez PDV-a:4.88€
Brand: KRKA Model: FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
..
6.95€
Bez PDV-a:5.74€
SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE, 60 tbleta
Nema na Stanju
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE, 60 tbleta
Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, pa su i najefikasniji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra. Solgar Skin, Nails and Hair sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, s..
18.60€
Bez PDV-a:15.37€
Brand: TERRANOVA Model: TERRANOVA BEAUTY COMPLEX KAPSULE
Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, noktij..
22.90€
Bez PDV-a:18.93€
Jamieson Vitamin D 1000iu
Nema na Stanju
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Vitamin D 1000iu
..
12.15€
Bez PDV-a:10.04€
Brand: TERRANOVA Model: TERRANOVA Beta Carotene Complex 50 kapsula
-Štiti oči-Štiti kožu od UV zračenja i alergija na sunce-Doprinosi zaštiti kod aterosklerozeSadrži prirodni beta karoten iz alge D. Salina• Sadrži druge karotene iz algi kao što su alfa karoten, gama karoten, zeaksantin i kriptoksantin• Sinergistički Magnifood kompleks sadrži širok spektar karotenoi..
24.90€
Bez PDV-a:20.58€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.