Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Kosa i nokti

Brand: DIETPHARM Model: Biotin 30 tableta
Biotin je nezaobilazan sastojak svih vitaminsko-mineralnih formula za lepotu. Naime, kosa i nokti se pretežno sastoje iz keratina. Biotin ima važnu ulogu u sintezi osnovne keratinske supstancije i time osigurava čvršću strukturu noktiju i kose. Takođe pokazuje povoljne efekte kod sitnog ljuskanja i ..
2.12€
Bez PDV-a:1.75€
Brand: KRKA Model: FITOVAL KAPSULE
Fitoval kapsule učvršćuju kosu, poboljšavaju njenu strukturu, pospešuju obnavljanje i sprečavaju prekomerno ispadanje. Takođe, učvršćuju oštećene i krhke nokte...
4.63€
Bez PDV-a:3.83€
Brand: KRKA Model: FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
..
5.45€
Bez PDV-a:4.50€
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR BIOTIN
Biotin je esencijalni koenzim u cetiri razlicita enzima koji ucestvuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju te u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, ucestvuje i u sintezi nukleinskih kiselina te aktivaciji folne kiseline. Biotin povoljn..
11.53€
Bez PDV-a:9.53€
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE, 60 tbleta
Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, pa su i najefikasniji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra. Solgar Skin, Nails and Hair sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, s..
14.59€
Bez PDV-a:12.06€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.