Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Kosa i nokti

Brand: DIETPHARM Model: Biotin 30 tableta
Biotin je nezaobilazan sastojak svih vitaminsko-mineralnih formula za lepotu. Naime, kosa i nokti se pretežno sastoje iz keratina. Biotin ima važnu ulogu u sintezi osnovne keratinske supstancije i time osigurava čvršću strukturu noktiju i kose. Takođe pokazuje povoljne efekte kod sitnog ljuskanja i ..
2.70€
Bez PDV-a:2.23€
Brand: KRKA Model: FITOVAL KAPSULE
Fitoval kapsule učvršćuju kosu, poboljšavaju njenu strukturu, pospešuju obnavljanje i sprečavaju prekomerno ispadanje. Takođe, učvršćuju oštećene i krhke nokte...
5.90€
Bez PDV-a:4.88€
Brand: KRKA Model: FITOVAL ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
..
6.95€
Bez PDV-a:5.74€
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR BIOTIN
Biotin je esencijalni koenzim u cetiri razlicita enzima koji ucestvuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju te u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, ucestvuje i u sintezi nukleinskih kiselina te aktivaciji folne kiseline. Biotin povoljn..
14.70€
Bez PDV-a:12.15€
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE, 60 tbleta
Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, pa su i najefikasniji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra. Solgar Skin, Nails and Hair sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, s..
18.60€
Bez PDV-a:15.37€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON E 400 IU 120KOM
Jamieson Vitamin E 400IU je odličan za zdravlje i ljepotu, bilo da se konzumira ili nanosi na koži. Ima moćna antioksidativna svojstva i na taj način smanjuje nivo slobodnih radikala u tijelu koji mogu dovesti do oštećenja ćelija. Štiti organizam od preranog starenja.UPOTREBA: Odrasli: Uzi..
18.90€
Bez PDV-a:15.62€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Vitamin D 1000iu
Quali™D- je prirodni vitamin D, prvi izbor u svijetu. U potpunosti održiv, sledljivost se pruža od farme do gotovog  proizvoda, bez testiranja na životinje. Apsolutne je čistoće i garantovane jačine. Napravljen u obliku kapsula koje se lako gutaju.Pomaže u normalnom razvoju i održavanju zd..
12.15€
Bez PDV-a:10.04€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.