Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Mentalno zdravlje, stres, depresija

Brand: ADOC Model: Nuronorm Tablete
NURONORM®  je inovativni dodatak ishrani koji sadrži alfa lipoinsku kiselinu, Zn, L-karnozin i kompleks vitamina B grupe, deluje antioksidativno, antiinflamatorno, metabolički, analgetski, i ispoljava direktno dejstvo na periferni nerv i mikrocirkulaciju. Klinička ispitivanja pokazuju efikasnos..
16.30€
Bez PDV-a:13.47€
Model: COSVAL GINKOMIX COMPLEX
Sinergistička kombinacija satojaka izraženih antioksidativnih svojstava, prirodna pomoć funkcionisanju mozga, unapređuje moždanu mikrocirkulaciju. Dragocjen dodatak savladavanju svakodnevnih  životnih izazova, posebno u situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju, pamćenje i koncentraciju. Eks..
17.40€
Bez PDV-a:14.38€
Model: Cosval Kolestina Omega-Inchi 40gelcps
Dijetetski suplement koji sadrži polinezasicene masne kiseline Omega-3, Omega-6 i Omega-9 serije, u uljnoj bazi Inka kikirikija, ulja crne ribizle, ulja boražine i sa vitaminom B3, koji doprinosi normalizaciji energetskog metabolizma organizma. Prave doze nezasicenih masnih kiselina dovode do snižav..
15.90€
Bez PDV-a:13.14€
Model: Cosval Relaxina panic 20cp
Biljni ekstrakti i derivati unapređuju mentalno blagostanje i fiziološku relaksaciju. Prije svega pomaže olakšanje simptoma koje emocionalna tenzija i stres ostavljaju na srčani mišić...
16.90€
Bez PDV-a:13.97€
Model: Cosval Relaxina Plus Drops
Mješavina ljekovitog bilja i aminokiselina ima izuzetno opuštajući i umirujući efekat koji olakšava          san. Može se koristiti duži vremenski period bez mogućnosti da se stvori navika, dejstvo nastupa         &..
13.60€
Bez PDV-a:11.24€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON 5-HTP 100 mg
Opis proizvoda Jamieson 5-HTP (5-hidroksitriptofan) je hemijski nusproizvod proteinskog gradivnog bloka L-triptofana. Dobija se iz semena afričke biljke poznate kao Griffonia simplicifolia. 5-HTP povećava nivo serotonina i pomaže kod nesanice, migrene i glavobolje napetosti, fibromialgije i g..
14.10€
Bez PDV-a:11.65€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Ginkgo Biloba
-Promoviše zdravu ravnotežu raspoloženja -Pomaže u ublažavanju simptoma fibromialgije -Nežan za stomak -Formula bez glutena -Bez veštačkih boja ili ukusa..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Resveratrol 30 kapsula
Resveratrol je prirodni antioksidant koji ce nalazi u koži crnog grožđa, bobičastim plodovima, šljivama, kikirikiju, japanskom troskotu i drugim billjkama. On utiče na smanjenje agregacije crvenih krvnih zrnaca i na prohodnost i fleksibilnost krvnih sudova, a to je od velikog značaja za zdravo funkc..
23.50€
Bez PDV-a:19.42€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON Vitamin B12 1200 mcg
Jamieson Vitamin B12 1200mcg sa vremenskim otpustom pruža postepeno, visoko efikasno otpuštanje Vitamina B12 tokom dana za proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i kao pomoć u metabolizmu ugljenih hidrata i masti za proizvodnju energije.Doprinosi pravilnom metabolizmu ugljenih hidrata i masti, što j..
15.20€
Bez PDV-a:12.56€
Brand: Olioseptil Model: Olioseptil Biljne gel kapsule za miran san i opuštanje
Kompleks 100% čistih, prirodnih i hemotipiziranih esencijalnih ulja, dobijenih mikroemulgacijom hladnog cijeđenog maslinovog ulja, u vegetarijanskoj kapsuli. U kompleksu preovladava esencijalno ulje Lavande, koje pomaže kod uspostavljanja psihičkog balansa i smanjenja štetnih efekata stresa na organ..
12.90€
Bez PDV-a:10.66€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.