Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Mentalno zdravlje, stres, depresija

Brand: NOBEL Model: Alora Film tbl A20
Alora je preparat namenjen ublažavanju:problema izazvanih stresom i anksioznošću kao što su nesanica, nemir, zabrinutost, depresija, napetostproblema u menstrualnom i periodu menopauzenervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemo..
5.30€
Bez PDV-a:4.38€
Brand: NATURAL WEALTH Model: C TIME 500 TABLETE
Natural Wealth® Vitamin C 500 mg sa vremenskim otpuštanjem sa bioflavonoidima i prahom šipka.za opornost organizmaposebno se preporučuje starijim osobama i sportistimapogodno za vegetarijanceu kombinaciji sa preparatima gvožđa radi bolje iskoristljivostiVitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog ..
16.00€
Bez PDV-a:13.22€
Model: Cerebronal cps a45
Cerebronal je namenjen za dopunu tretmana demencije. Poboljšava mehanizme koji pomažu pri pamćenju. Sadrži patentirani kompleks UMP, holin i DHA koji je neophodan za sinaptogenezu. Pored toga u sastavu se nalazi i astaksantin, acetil-L-karnitin, vitamin D, vitamini B grupe i ekstrakti 29 biljaka koj..
27.00€
Bez PDV-a:22.31€
Brand: MAX MEDICA Model: Cognicolin 20 kps
Cognicolin je hrana za mozak u kapsulama, na bazi citiholina. Citiholin je prirodna supstanca prisutna u ćelijama čoveka, životinja, biljka. Za ljudski mozak i moždane ćelije je izuzetno važan nutritijent, koji podržava mentalno zdravlje i celokupnu pravilnu funkciju mozga. Pruža podršku mental..
13.80€
Bez PDV-a:11.41€
Brand: DOPPELHERZ Model: DH Melatonin direkt 20kes
Doppelherz Melatonin skraćuje vrijeme potrebno da se utone u san. Modernan i lak oblik doziranja. Fine granule koje se uzimaju bez tečnosti direktnim otapanjem na jezik.Sastav:  Melatonin. Zaslađivači: sorbitol, ksilitol, maltodekstrin; regulator kiselosti limunska kiselina, natrijum citrat; ar..
9.10€
Bez PDV-a:7.52€
Brand: UNIMED PHARMA Model: Epineuron tbl A 30
Epineuron se preporučuje kod oštećenja nerava u neurodegenerativnim bolestima (Multipla skleroza, ALS, Parkinsonova bolest, Alchajmerova demencija), u stanjima nakon moždanog udara i trauma CNS-a, kod kancerskog i hemioterapijom uzrokovanog neuropatskog bola, neuralgija različitog uzroka, kod Herpes..
25.60€
Bez PDV-a:21.16€
Brand: Fortex Model: Fortex Vit C 200mg za djecu
Tečni dodatak ishrani za DECU na bazi L-ASKORBINSKE KISELINE u inovativnoj DIREKT formuli sa povećanom bioraspoloživošću, komforan za upotrebu, prilagodjen deci svih uzrasta, koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalnog metabolizma, zaštiti ćelija od oks..
4.60€
Bez PDV-a:3.80€
MM cognicolin cps A20
2-3 Days
Brand: MAX MEDICA Model: MM cognicolin cps A20
Cognicolin - prvi i jedini proizvod na tržištu na bazi citiholina, prirodnog nutrijenta za mozakPoboljšava memoriju, fokus i motivacijuPoboljšava moždanu cirkulaciju i štiti mozak od hemijskih oštećenjaPomaže kod oslabljenih kognitivnih funkcijaZa POST COVID stanja koja prate problemi sa pamćen..
9.92€
Bez PDV-a:9.92€
Brand: ADOC Model: Nuronorm Tablete
NURONORM®  je inovativni dodatak ishrani koji sadrži alfa lipoinsku kiselinu, Zn, L-karnozin i kompleks vitamina B grupe, deluje antioksidativno, antiinflamatorno, metabolički, analgetski, i ispoljava direktno dejstvo na periferni nerv i mikrocirkulaciju. Klinička ispitivanja pokazuju efikasnos..
18.50€
Bez PDV-a:15.29€
Brand: ABELA PHARM Model: Tensilen a 10 cps
Tensilen® je blagi brzodjelujući prirodni antidepresiv. U svom sastavu sadrži S-adenozilmetionin (SAMe) i kompleks vitamina B.Tensilen poboljšava funkciju ćelijske membrane i na taj način smanjuje razdražljivost i simptome stresa. Smanjuje osjećaj tuge, bezvoljnosti i pesimi..
8.70€
Bez PDV-a:7.19€
Brand: NOBEL Model: Alora ultra 30 tableta
ALORA ULTRA sadrži suvi ekstrakt Passiflore incarnate. Ova biljka je čuvena zbog poznatog mehanizma dejstva preko GABA sistema koji je odgovoran i za dejstvo benzodijazepina ali vezivanjem za drugo mesto u ovom sistemu izbegnuti su neželjeni efekti benzodijazepina- zavisnost,ošamućenost, mučnin..
8.51€
Bez PDV-a:7.03€
Brand: STRONG NATURE Model: Antistres formula za dan cps a30
Antristres formula dan je dodatak ishrani namenjen:Za otklanjanje posledica stresa i ankzioznostiZa brzo podizanje seratonina – hormona srećeKod problema sa koncentracijom i pamćenjem5-HTP (5-hidroksitriptofan) učestvuje u stvaranju neurotransmitera serotonina (“hormona sreće“) i doprinosi poboljšan..
8.90€
Bez PDV-a:7.36€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.