Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Metabolički program kod kancera

Brand: VICTORIA WHITE Model: Ge 132 60 kapsula
GE 132 je dodatak ishrani čiji sastojci pozitivno utiču na imunološki sistem čovjeka, jačajući prirodne, odbrambene sposobnosti ljudskog organizma. Djeluju antioksidativno i neutrališu dejstvo slobodnih radikala koji se dovode u vezu sa nastankom velikog broja oboljenja. Preporučuje se za unapređenj..
56.00€
Bez PDV-a:46.28€
Brand: VICTORIA WHITE Model: Ge 132+ 60 kapsula
 Dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolestpluća.Kada koristiti GE132+Natural?GE132+Natural se preporučuje kao dodatak redovnoj terapiji osobama obolelih od oboljenja srca i krvnih sudova, malignih bolesti, šećerne bolesti, hroničn..
73.00€
Bez PDV-a:60.33€
Brand: INPHARM Model: Optimum B Complex Plus
Optimalan, jači, efikasniji B kompleks - u samo jednoj kapsuli dnevno!Optimum B Complex Plus obezbeđuje optimalne dnevne količine esencijalnih B vitamina, a posebno vitamina B12. Poznato je da su potrebe za unosom vitamina B12 u pojedinim stanjima organizma povećane i da njegov nedostatak izaziva ni..
5.30€
Bez PDV-a:4.38€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.