Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Organi za varenje, probava, dijareja

Brand: MAX MEDICA Model: AKTIVNI UGALJ
Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti.Aktivni ugalj kapsule su formulisane na bazi medicinskog akti..
2.75€
Bez PDV-a:2.27€
Brand: ESI Model: ANANAS TABLETE
 Dijetetski dodatak ishrani  na bazi ananasa koji  povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita.Sadrži visok sadržaj enzima bromelin, koji pospešuje varenje i utiče na razgradnju celu..
6.90€
Bez PDV-a:5.70€
Brand: MAX MEDICA Model: AstaMax 30 kps
AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis koja je njegov najbogatiji prirodni izvor. Jedna kapsula sadrži 4 mg astaksantina.Astaksantin je jedinstven, siguran i bezbedan antioksidans koji prema ORAC skali (Oxygen Radical Absorb..
16.10€
Bez PDV-a:13.31€
Brand: CRYSTAL DERMA Model: Atopik krem 10% ure
Za svakodnevnu negu izrazito suve kože tela odraslih osoba.Hidrofilni krem bogate teksture i sastava sa komponentama prirodnog vlažećeg faktora kože.Namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermatitis kod dece, psorijaza, ihti..
6.70€
Bez PDV-a:5.54€
Model: Biogaia kapi 5ml
BioGaia Protectis Kapi za bebe su dodatak ishrani i predstavljaju jednostavan, bezbjedan i djelotvoran način da se održi adekvatna koncentracija bakterija u crijevnoj flori beba.Kapi mogu da se daju kašikom ili da se dodaju u hranu ili piće – kapi su savršene za bebe i malu djecu ili za one oso..
14.50€
Bez PDV-a:11.98€
Brand: BIORELA Model: BIORELA MULTI KIDS CHOCO
Jedinstvena 3 u 1 formula za zdravlje dece. - jedinstvene probiotske kulture- esencijalni vitamini i minerali- ukusna mlečna čokolada  Biorela čoko Multi-kids je jedinstven oblik multivitamina, minerala i probiotskih kultura u mlečnoj čokoladi koju deca vole. Probiotske kulture i vita..
6.75€
Bez PDV-a:5.58€
Brand: BULARDI Model: Bulardi 500 10caps
Bulardi probiotik je prirodni preparat koji utiče na otklanjanje loših bakterija i njihovih toksičnih produkata iz organizma. Sprečava pojavu dijareje, obnavlja sluzokožu i pojačava imunitet u crevima. Može se koristiti u kombinaciji sa svim antibioticima i idealan je u borbi protiv dijareje izazvan..
7.80€
Bez PDV-a:6.45€
Brand: ABELA PHARM Model: BULARDI PLUS CPS. A 10
Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja Bulardi vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzročnike dijareje iz creva i sprečava njihovo štetno dejstvo. Bulardi je potpuno prirodan preparat koji eliminiše loše bakterije i njihove toksine iz organi..
7.10€
Bez PDV-a:5.87€
Brand: ABELA PHARM Model: Bulardi Probiotik Junior 10 kesica
Bulardi Probiotik Junior se koristi kao rešenje za sve tipove dijareje. Sadrži pet milijardi probiotske kulture Saccharomyces boulardii i u kratkom roku normalizuje rad creva skraćujući trajanje dijareje kod dece. Ovaj probiotik se preporučuje kao prvi izbor u terapiji dijareje i prevenciji. Cink, k..
7.40€
Bez PDV-a:6.12€
Brand: VITALON GROUP Model: CIMET+JABUKOVO SIRCE A30
DELOVANJE: Preparat sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi. Cimet pomaže boljem iskorišćenju insulina. Ustanovljeno je da poboljšava glukozni metabolizam te se vrlo često koristi kod prevencije dijabetesa tipa 2. Tradicionalno se koristi..
7.30€
Bez PDV-a:6.03€
Brand: GOODWILL PHARMA Model: Enzimax forte kaps a20
Enzimax Forte se preporučuje kod problema sa varenjem. Dodatak ishrani sa dobro izbalansiranom kombinacijom specifičnih digestivnih enzima koji se, uz pomoć inovativnetehnologije (kapsula u kapsuli) oslobađaju i deluju u želucu i u crevima.Spoljašnja kapsula sadrži: Lipazu, Amilazu, Glukoamilaz..
18.60€
Bez PDV-a:15.37€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: