Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Potencija

AFRIČKA ŠLJIVA
Nema na Stanju
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA
 ..
7.80€
Bez PDV-a:6.45€
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA FORTE
Afrička šljiva forte pomaže da se: Aktivni sastojak Afričke šljive   pomaže jačanje potencije. Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet erekcije. ​Afrička šljiva poboljšava..
12.10€
Bez PDV-a:10.00€
AFRIČKA ŠLJIVA U KAPIMA
Nema na Stanju
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA U KAPIMA
Još jača i potentnija, praktičnija za primenu, komfornija za poneti… Afrička šljiva kapi jedinstven je dodatak ishrani na tržištu, a biće savremena i još eifkasnija pomoć muškarcima za normalnu seksualnu funkciju, libido, kao i normalno funkcionisanje pro..
14.75€
Bez PDV-a:12.19€
TESTOREX tablete-kapsule
Nema na Stanju
Brand: RECSYS MEDICAL Model: TESTOREX tablete-kapsule
- pojačanje seksualne želje- poboljšanje potencije, jača čvrstina penisa i duže trajanje odnosa- povećanje fizičke snage, izdržljivosti, kondicije i mišićne mase- veća gustina kostiju- mentalna oštrina i koncentracija- bolje raspoloženje i veći životni elan- smanjenje masnih naslaga u organizmu i kr..
29.90€
Bez PDV-a:24.71€
Cosval Prostaben Complex 30cps
Nema na Stanju
Model: Cosval Prostaben Complex 30cps
Prostaben kompleks je prirodni preparat, sastojaka sinergistickog dejstva, koji specificno podržava  zdravlje urinarnog sistema i tkiva prostate. Naročito se preporučuje u slučaju hroničnih inflamatornih  stanja i problema prostate (otežano mokrenje, inkontinencija). Ulje sjemena bundeve (..
16.75€
Bez PDV-a:13.84€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.