Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Prehlada

Model: ALLERGFORTE TABLETE
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim anti-inflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivošću na alergene.Sastav: ..
15.90€
Bez PDV-a:13.14€
ALOE VERA SOK SA BOROVNICOM 500ml
Nema na Stanju
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK SA BOROVNICOM 500ml
 ..
7.60€
Bez PDV-a:6.28€
Brand: ESENSA Model: ALTAL SIRUP PROTIV SUVOG KAŠLJA
..
4.40€
Bez PDV-a:3.64€
ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA
Nema na Stanju
Brand: DR. MULLER PHARMA Model: ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA
   ANGINAL® sprej za usta sa uljem čajevca, sadrži specifičnu prirodnu supstancu ulje čajnog drveta – čajevac (Melaleuca alternifolia) prirodni je tradicionalni sastojak sa dugom upotrebom tokom vremena kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno. Ulje čajnog drveta – čajevac – efikasna..
5.20€
Bez PDV-a:4.30€
ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ŽALFIJOM
Nema na Stanju
Brand: DR. MULLER PHARMA Model: ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ŽALFIJOM
   ANGINAL® sprej za usta sa žalfijom, sadrži prirodnu supstancu žalfiju (Salvia officinalis) koja se kao tradicionalno sredstvo koristi i blagotvorno dejstvuje u otežalim specifičnim situacijama, kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno.UpotrebaUneti aplikator u usta, usmeriti kanil..
4.50€
Bez PDV-a:3.72€
Brand: PHARMALIFE Model: APIS GOLA ORALNI SPREJ
Pre upotrebe promućkati i proveriti da li je nastavak – mlaznica vezana za bočicu. Skinuti zaštitni pokolopac sa mlaznice, zaokrenuti mlaznicu na levu ili desnu stranu i usmeriti prema ustima, zatim pritisnuti dva puta.Posle upotrebe vratiti zaštitni poklopac na nastavak – mlaznicu.Postupak ponoviti..
6.80€
Bez PDV-a:5.62€
BEBA C SIRUP BELOG SLEZA SA VITAMINOM C
Nema na Stanju
Brand: HEMOFARM Model: BEBA C SIRUP BELOG SLEZA SA VITAMINOM C
Tradicionalno, beli slez se koristi u tretmanu suvog i nadražajnog kašlja.Upotreba : Deca od 3 do 11 godina: 3 puta dnevno po 5 ml oralnog rastvora.Odrasli i deca starija od 12 godina: 3 puta dnevno po 15 ml oralnog rastvora...
2.20€
Bez PDV-a:1.82€
Brand: HEMOFARM Model: BEBA SIRUP BELOG SLEZA
 Tradicionalno, beli slez se koristi u tretmanu suvog i nadražajnog kašlja.Upotreba : Deca od 3 do 11 godina: 3 puta dnevno po 5 ml oralnog rastvora.Odrasli i deca starija od 12 godina: 3 puta dnevno po 15 ml oralnog rastvora...
1.90€
Bez PDV-a:1.57€
BIMUNAL SIRUP
Nema na Stanju
Brand: 4 YOU PHARMA Model: BIMUNAL SIRUP
Sirup Bimunal je jedinstvenog, PRIRODNOG sastava koji ubija virus i podiže i jača imunitet!Bimunal efikasno ubija virus, zahvaljujući ekstraktu crne zove koji sprečava ulazak virusa u ćeliju, pritom aktivirajući imunitet da adekvatno odgovori. Ekstrakt crne zove blokira replikaciju vi..
5.75€
Bez PDV-a:4.75€
Brand: NATUMIN PHARMA Model: ECOMER IMUNO 60 KAPSULA
Za osobe sa slabijim imunim sistemom i onima koji žele da ojačaju imunitetZa osobe sklone infekcijama i prehladamaZa starije osobeZa osobe koji su na nekom medicinskom tretmanuKada postoji porodična anamneza malignih oboljenjaZa osobe izložene stresuZa osobe koje su na radioterapiji i hemioterapiji ..
14.00€
Bez PDV-a:11.57€
Floradix Kindervital 250 ml
Nema na Stanju
Brand: RAZNO Model: Floradix Kindervital 250 ml
Floradix Kindervital multivitaminski sirup je pogodan za:- Decu u fazi rasta za podsticanje formiranja kostiju i zdravih zuba- Đake za vitalnost i odbrambeni sistem tela- U slučaju loše balansirane ishrane i redovnog uzimanja gaziranih napitaka- Za odrasle za zdravu strukturu kos..
12.00€
Bez PDV-a:9.92€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.