Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Prehlada

Brand: Health Aid Model: ALLERGFORTE TABLETE
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim anti-inflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivošću na alergene.Sastav: ..
18.40€
Bez PDV-a:15.21€
Brand: ESENSA Model: Altal sirup 200 ml
Altal tečni dodatak ishrani sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu.Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza mogu da spreče nastanak nadražaja na kašalj, tako što formiraju zaštitni sloj koji sprečava kontakt..
4.99€
Bez PDV-a:4.12€
Brand: Dr Josif Pančić Model: Altiprim P sirup 100 ml
Altiprim P sadrži sirup korena belog sleza, ekstrakt korena jagorčevine, tinkturu nadzemnog dela timijana i med – sastojke prirodnog porekla koji mogu imati pozitivan uticaj na zdravlje disajnih organa. Ovi sastojci blagotvorno deluju na sluzokožu disajnih organa i štite je od nadražaja, razređuju g..
5.80€
Bez PDV-a:4.79€
Brand: MAX MEDICA Model: Anginal Max Junior 20 ml
Anginal Max Junior je sprej formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, etarskih ulja muskatne žalfije i timijana, i koncentrovanog soka acerole kao prirodnog izvora vitamina C, namenjen za očuvanje zdravlja sluzokože usta i grla.Preporučuje se kao pomoć kod:- Suvog i nadražajnog kašlja..
6.45€
Bez PDV-a:5.33€
Brand: MAX MEDICA Model: Anginal Max Senior 30 ml
Anginal Max Senior je sprej formulisan na bazi ekstrakata korena ehinacee, lista žalfije i talusa islandskog lišaja, namenjen očuvanju zdravlja sluzokože usta i grla.Preporučuje se kao pomoć kod:- Suvog i nadražajnog kašlja- Promuklosti i grebuckanja u grlu- Upaljene sluznice usta i grla- Neprijatno..
4.80€
Bez PDV-a:3.97€
Brand: DR. MULLER PHARMA Model: ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA
   ANGINAL® sprej za usta sa uljem čajevca, sadrži specifičnu prirodnu supstancu ulje čajnog drveta – čajevac (Melaleuca alternifolia) prirodni je tradicionalni sastojak sa dugom upotrebom tokom vremena kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno. Ulje čajnog drveta – čajevac – efikasna..
5.20€
Bez PDV-a:4.30€
Brand: DR. MULLER PHARMA Model: ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ŽALFIJOM
   ANGINAL® sprej za usta sa žalfijom, sadrži prirodnu supstancu žalfiju (Salvia officinalis) koja se kao tradicionalno sredstvo koristi i blagotvorno dejstvuje u otežalim specifičnim situacijama, kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno.UpotrebaUneti aplikator u usta, usmeriti kanil..
4.50€
Bez PDV-a:3.72€
Brand: APIPHARMA Model: Apipol sirup za suvi kasalj
Deca preko jedne godineŠkolarciOdrasliApipolski medeni sirup sadržiSlajd koji klizi nad iritirajućom sluzokožom pomirujući glatke mišiće disajnih putevaStandardizovani propolis koji deluje antibakterijski i antivirusno u grlu i bronhijalnim putevima te imunostimulirajućeMed koji jača imunitet i ..
6.30€
Bez PDV-a:5.21€
Brand: PHARMALIFE Model: APIS GOLA ORALNI SPREJ
Pre upotrebe promućkati i proveriti da li je nastavak – mlaznica vezana za bočicu. Skinuti zaštitni pokolopac sa mlaznice, zaokrenuti mlaznicu na levu ili desnu stranu i usmeriti prema ustima, zatim pritisnuti dva puta.Posle upotrebe vratiti zaštitni poklopac na nastavak – mlaznicu.Postupak ponoviti..
7.30€
Bez PDV-a:6.03€
Brand: APIPHARMA Model: Apitusik sirup za iskasljavanje
Sirup sadrži med, tinkturu timijana i tinkturu propolisa.Apitusik medni sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim učinkom, a propolis osim antimikrobnog posjedu..
5.45€
Bez PDV-a:4.50€
Brand: HEMOFARM Model: BEBA C SIRUP BELOG SLEZA SA VITAMINOM C
Tradicionalno, beli slez se koristi u tretmanu suvog i nadražajnog kašlja.Upotreba : Deca od 3 do 11 godina: 3 puta dnevno po 5 ml oralnog rastvora.Odrasli i deca starija od 12 godina: 3 puta dnevno po 15 ml oralnog rastvora...
2.20€
Bez PDV-a:1.82€
Brand: HEMOFARM Model: BEBA SIRUP BELOG SLEZA
 Tradicionalno, beli slez se koristi u tretmanu suvog i nadražajnog kašlja.Upotreba : Deca od 3 do 11 godina: 3 puta dnevno po 5 ml oralnog rastvora.Odrasli i deca starija od 12 godina: 3 puta dnevno po 15 ml oralnog rastvora...
1.90€
Bez PDV-a:1.57€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.