Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

San i nesanica

Model: Cerebronal cps a45
Cerebronal je namenjen za dopunu tretmana demencije. Poboljšava mehanizme koji pomažu pri pamćenju. Sadrži patentirani kompleks UMP, holin i DHA koji je neophodan za sinaptogenezu. Pored toga u sastavu se nalazi i astaksantin, acetil-L-karnitin, vitamin D, vitamini B grupe i ekstrakti 29 biljaka koj..
27.00€
Bez PDV-a:22.31€
Brand: NOW Model: Vitamin B1 100mg a100tbl
Tiamin ili vitamin B1 predstavlja jedan od vitamina B grupe koji su rastvorljivi u vodi i učestvuju u mnogim metaboličkim procesima u organizmu. Vitamin B1 je neophodan za stvaranje energije iz ugljenih hidrata, za pravilno funkcionisanje nervnih ćelija, za rad svih mišićnih vlakana, uključujući srč..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Glutathione 250mg 60caps
2-3 Days
Brand: NOW Model: Glutathione 250mg 60caps
L-glutation je neesencijalna aminokiselina, veoma važna za ljudsko zdravlje. To je jak hidrosolubilni antioksidantski enzim koji se većoim delom proizvodi u jetri. Glutation ima učešće u velikom broju telesnih funkcija. Jedna od njih je obnavljanje dezoksiribonukleinske kiseline (DNK), izgradnj..
27.27€
Bez PDV-a:27.27€
Luprinn 30 kapsula
2-3 Days
Brand: INNventa Model: Luprinn 30 kapsula
Luprinn se preporučuje ženama u menopauzi, osobama sa nesanicom, osobama koje su pod povećanim stresom kao i osobama kod kojih se javlja povremena anksioznost.Delovanje Luprinn-a:Efikasno reguliše neprijatne simptome menopauzeDirektna absoprcija, visoka bioraspoloživostRedukuje pojavu valu..
12.60€
Bez PDV-a:10.41€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: