Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Srce i krvni sudovi, cirkulacija

Brand: GOODWILL PHARMA Model: Alanerv Kapsule
Alanerv je inovativni dodatak ishrani koji se preporučuje kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su:– Dijabetesna neuropatija– Sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela– Radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadična)Funkcije– Smanjuje oks..
22.90€
Bez PDV-a:18.93€
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 1000ml
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselin..
13.20€
Bez PDV-a:10.91€
Brand: ABELA PHARM Model: Artero protect FORTE cps a20
Vitamin K2 – MK7 doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma u krvnim sudovima i utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Dobija se patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja uključuje procese selektivne ekstrakcije i p..
9.60€
Bez PDV-a:7.93€
Brand: MAX MEDICA Model: AstaMax 30 kps
AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis koja je njegov najbogatiji prirodni izvor. Jedna kapsula sadrži 4 mg astaksantina.Astaksantin je jedinstven, siguran i bezbedan antioksidans koji prema ORAC skali (Oxygen Radical Absorb..
16.10€
Bez PDV-a:13.31€
Brand: MAX MEDICA Model: MaxMedica AstaMax
Pored sojinog ulja AstaMax sadrži i astaksantin, najjači i najčešće ispitivan prirodni antioksidans za normalno funkcionisanje organizma. Astaksantin ima jače dejstvo nego ostali antioksidansi: -6000 puta jače deluje nego vitamin C,-550 više od Katehina u zelenom čaju-550 jače dejstvo od v..
30.35€
Bez PDV-a:25.08€
Brand: GOODWILL PHARMA Model: Astax +3 direkt
Astax+3 Direkt sadrži astaksantin koji se dobija kao visoko prečišćen iz mikroalge Haematococcus pluvialis (prirodni izvor sa najvećom koncentracijom astaksantina) koje seuzgajaju u potpuno nezagađenim pustinjskim područjima uz isključivo korišćenje solarne energije kao energensa...
14.50€
Bez PDV-a:11.98€
Brand: MAX MEDICA Model: B12 Neuro Max tablete
Delotvornost MaxMedica B12 Neuro MaxB12 Neuro Max kapsule pomažu rad nervnog sistema, poboljšavaju cirkulaciju i jačaju imunitet.Ovaj proizvod je formulisan na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulac..
7.02€
Bez PDV-a:7.02€
Brand: Bioclinica Model: CardioVasc Plus
Smanjuje aterosklerotične plakove.Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti.Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti.Poboljšava memoriju i pamćenje. Primenjuje se kod pacijenata sa izraženim poremećajem lipida,na terapiji statinima ili betablokatorima,kod pacijen..
27.00€
Bez PDV-a:22.31€
Brand: ESENSA Model: Cirkulotok krem gel 100ml
Cirkulotok Kapilotok krem gel je prirodni preparat na bazi taksifolina, namenjen za ubrzavanje periferne cirkulacije. Taksifolin, flavonoid poreklom iz biljke Sibirski ariš, je najefikasniji predstavnik nove generacije antioksidanasa. Poboljšavajući mikrocirkulaciju i protok krvi kroz kapilare,..
5.37€
Bez PDV-a:5.37€
Brand: MAX MEDICA Model: COENZIM Q10
    Ceonzim Q10 je supstanca rastvorljiva u mastima, slična vitaminima, koja se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma i neophodan je za njihovo normalno funkcionisanje.    ..
8.49€
Bez PDV-a:7.02€
Brand: MAX MEDICA Model: Devital 2000IU 50 tableta
Devital 2000 sadrži 2000 IU vitamina D3 u jednoj tableti. Namenjen za potrebe ishrane kod narušene funkcije imunog sistema, osteoporoze, mijelopatije, hipotonije mišića, autoimunih bolesti štitne žlezde, kao i kod osoba koje su nedovoljno izložene sunčevoj svetlosti.Vitamin D3 je liposolubilni vitam..
11.30€
Bez PDV-a:9.34€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: