Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Uho, grlo i nos

ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA
Nema na Stanju
Brand: DR. MULLER PHARMA Model: ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA
   ANGINAL® sprej za usta sa uljem čajevca, sadrži specifičnu prirodnu supstancu ulje čajnog drveta – čajevac (Melaleuca alternifolia) prirodni je tradicionalni sastojak sa dugom upotrebom tokom vremena kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno. Ulje čajnog drveta – čajevac – efikasna..
5.20€
Bez PDV-a:4.30€
ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ŽALFIJOM
Nema na Stanju
Brand: DR. MULLER PHARMA Model: ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ŽALFIJOM
   ANGINAL® sprej za usta sa žalfijom, sadrži prirodnu supstancu žalfiju (Salvia officinalis) koja se kao tradicionalno sredstvo koristi i blagotvorno dejstvuje u otežalim specifičnim situacijama, kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno.UpotrebaUneti aplikator u usta, usmeriti kanil..
4.50€
Bez PDV-a:3.72€
ECHINAID SPREJ ZA GRLO
Nema na Stanju
Brand: ESI Model: ECHINAID SPREJ ZA GRLO
 ..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
Floradix Kindervital 250 ml
Nema na Stanju
Brand: RAZNO Model: Floradix Kindervital 250 ml
Floradix Kindervital multivitaminski sirup je pogodan za:- Decu u fazi rasta za podsticanje formiranja kostiju i zdravih zuba- Đake za vitalnost i odbrambeni sistem tela- U slučaju loše balansirane ishrane i redovnog uzimanja gaziranih napitaka- Za odrasle za zdravu strukturu kos..
12.00€
Bez PDV-a:9.92€
Laringinn sprej za grlo
Nema na Stanju
Brand: INNVENTA PHARM Model: Laringinn sprej za grlo
LARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.LARINGINN® se koristi radi umanjenja ..
7.40€
Bez PDV-a:6.12€
MAXI GYNKGOBIL FORTE 60 KAPSULA
Nema na Stanju
Brand: PHARMANOVA Model: MAXI GYNKGOBIL FORTE 60 KAPSULA
Gynkgobil® je prirodna pomoć: Ekstrakt lista   sadrži brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja utiču na fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se   što je od posebne važnosti kod starijih osoba, ali i kod svih osoba..
8.40€
Bez PDV-a:6.94€
Brand: ESI Model: PROPOLAID RINO SPREJ ZA NOS
 ..
5.60€
Bez PDV-a:4.63€
Bronhoklir sirup za iskašljavanje
Nema na Stanju
Brand: HEMOFARM Model: Bronhoklir sirup za iskašljavanje
Bronhoklir sirup Jagorčevina i timijan je sirup spravljen od darova iz prirode: jagorčevine, timijana i ehinacee.Izbor ovih sastojaka nije slučajan – svaki od njih doprinosi na svoj način smanjenju kašlja i pratećih tegoba.JagorčevinaJagorčevina je jedan od vesnika proleća i osim svog lepog cveta po..
4.00€
Bez PDV-a:3.31€
Bronhoklir sirup za pušače
Nema na Stanju
Brand: HEMOFARM Model: Bronhoklir sirup za pušače
Bronhoklirsyrups za pušače sadrži ekstrakte jagorčevine, timijana i ehinacee, vitamine A,C i E, med i propolis sa dodatkom etarskih ulja eukaliptusa i anisa i kao takav olakšava tegobe hroničnog pušačkog kašlja.Način primjene:Odrasli: 3 puta dnevno po 5 ml (kašičica ili kesica).Oralna upotreba. Pre ..
4.50€
Bez PDV-a:3.72€
Bronhoklir sirup za suvi kašalj
Nema na Stanju
Brand: HEMOFARM Model: Bronhoklir sirup za suvi kašalj
Bronhoklirsyrups Beli slez je sirup koji pomaže kod suvog kašlja.Beli slez je dar iz prirode. Već stotinama godina leči uporan i dugotrajan kašalj, omogućava nam da čisto dišemo i da mirnije spavamo. Njegova blagotvorna funkcija je oblaganje sluznica (grla ali i želuca) i smanjenje iritacije. Primen..
3.70€
Bez PDV-a:3.06€
Cosval propolina spray 15ml
Nema na Stanju
Model: Cosval propolina spray 15ml
Ova kombinacija fito kompleksa (tečnih ekstrakata i esencijalnih ulja) djeluju sinergistički ,stvarajući barijeru od  mogućih uzročnika (bakterija, virusa) i temperaturnih promjena koje utiču na gornje respiratorne   puteve i uzrokuju: prehladu, bol u grlu, laringitis, faringitis. Spr..
11.90€
Bez PDV-a:9.83€
Model: Cosval propolina tbl 20 kom
Ovaj prirodni lijek u formi tableta za žvakanje je bronhijalni sedativ i mukolitik, idealan za brzo uklanjanje bronhijalnog diskomfora. Naročito je pogodan za pušače sa perzistentnim, suvim kašljem koji iritira grlo i bronhije. Antimikrobni i antiinflamatorni efekat imaju propolis i ehinacea, koji v..
9.30€
Bez PDV-a:7.69€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.