Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Anemija

Brand: BIOTTA Model: BIOTTA BREUS
Tačan recept ovog soka ostaje čuvena tajna. Međutim, podelićemo sa vama ovo: Breuss sok sadrži samo premijum organsko povrće; nije dodata ni so! Ovaj sok predstavlja sam izvor kalijuma. Kalijum pomaže u održavanju zdravog pritiska cvekla, krompir, rotkvic..
5.20€
Bez PDV-a:4.30€
Brand: BIOTTA Model: BIOTTA CVEKLA
Sok od sveže obrađene repe, ovaj sok je prirodno blago. Cvekla je izvor kalijuma i prirodnih dijetetskih nitrata. Veoma je efikasan kao medicinska intervencija. Doprinosi smanjenju arterijske krutosti. Pomaže u smanjivanju krvnog pritiska, može smanjiti r..
4.01€
Bez PDV-a:3.31€
Brand: DIETPHARM Model: CENTRAVIT TABLETE
Delovanje:Koristi se za jačanje otpornosti organizma. Kao dodatak ishrani savetuje se osobama sa povećanim metaboličkim potrebama ( sportisti,osobe podložne čestim infekcijama,osobama koje se jednolično hrane ili su na restriktivnim dijetama,u slučajevima čestog uzimanja lekova,osobama koje rade teš..
5.95€
Bez PDV-a:4.92€
Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ VITAMIN B12
Dijetetski suplement sa vitaminom B12. Vitamin B12 dopirinosi : normalnom funkcionisanju nervnog sistema; normalnoj funkciji imunog sistema; normalnoj psihološkoj funkciji; smanjenju umora i iscrpljnosti; normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca; normaln..
7.20€
Bez PDV-a:5.95€
Brand: VITABIOTICS Model: Feroglobin B12 kapsule
Primena: jedna kapsula dnevno uz glavni obrok..
10.30€
Bez PDV-a:8.51€
Brand: VITABIOTICS Model: FEROGLOBIN B12 SIRUP
Feroglobin kapsule pravljene su u posebnoj formulaciji sa postepenim oslobađanjem tokom 24h i kontro...Originalno objavljeno na stranici http://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/Feroglobin-B12-kapsule © Apoteka Srbotrade..
10.60€
Bez PDV-a:8.76€
Brand: RAZNO Model: Floradix Kindervital 250 ml
Floradix Kindervital multivitaminski sirup je pogodan za:- Decu u fazi rasta za podsticanje formiranja kostiju i zdravih zuba- Đake za vitalnost i odbrambeni sistem tela- U slučaju loše balansirane ishrane i redovnog uzimanja gaziranih napitaka- Za odrasle za zdravu strukturu kos..
12.00€
Bez PDV-a:9.92€
Brand: RAZNO Model: Floradix Tonik sa gvozdjem 250ml
Dodatak ishrani sa gvožđem i vitaminima, u tečnom obliku na bazi biljnih i voćnih sokova, sa medom,esktraktom pšeničnih klica i kvascem ( gvožđe je prisutno u gvožđe II obliku )Kao dodatak gvožđa naročito pogodan za:Trudnice i dojiljeŽene tokom menstruacijeAtleteVegetraijanceRekonvalescenteStarije o..
12.90€
Bez PDV-a:10.66€
Brand: HEALTH AID Model: Ge 132 KIDS
GE KIDS je pogodan za decu od 3 godine starosti, a preporučuje se:deci sa oslabljenim imunim sistemom,u slučajevima ponavljanja zaraznih bolesti,kod česte primene antibiotika,kod upalnih procesa,deci sklonoj alergijama.  Doziranje proizvoda**1-2 kesice dnevno u 200 ml tečnosti (voda, sok) ..
27.50€
Bez PDV-a:22.73€
Brand: PHARMA SWISS D.O.O. Model: Globifer forte 40 tableta
Globifer forte preparat koji se preporucuje kod anemije.Globifer forte dodatak ishrani koji zadovoljava dnevne potrebe za gvožđem kada uobičajena ishrana to ne obezbeđuje.Nizak nivo gvožđa dovodi do niskog nivoa hemoglobina, što rezultuje zamorom i vrtoglavicama.Gvožđe je važno za normalno stvaranje..
25.70€
Bez PDV-a:21.24€
Brand: PHARMANOVA Model: GVOŽĐE DIREKT KESICE
Najkomfornija i ukusna primena gvožđa,folne kiseline, vitamina B12 i vitamina CJedna kesica dnevno, sa prijatnim i osvežavajućim ukusom crne ribizle.Gvožđe Direkt se preporučuje osobama kod kojih postoji povećana potreba za gvožđem, folnom kiselinom i vitaminima B12 i C, ženama u reproduktivnom..
6.80€
Bez PDV-a:5.62€
Brand: ESENSA Model: MULTIMED OMEGA 3 VITAMINSKI ELIKSIR
MultiMed predstavlja najkompletniju formulu koju čini 12 vitamina i 4 minerala uz dodatak omega-3 masnih kiselina, zahvaljujući čemu predstavlja odličan dodatak ishrani prilagođen potrebama dece tokom perioda intenzivnog rasta i razvoja. Omega-3 masne kiseline su od posebnog značaja za pravilan..
6.90€
Bez PDV-a:5.70€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.