Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Alergije

Brand: Health Aid Model: ALLERGFORTE TABLETE
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim anti-inflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivošću na alergene.Sastav: ..
21.40€
Bez PDV-a:17.69€
Brand: ESI Model: ALOE VERA SOK 1000ml
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselin..
13.20€
Bez PDV-a:10.91€
Brand: NOW Model: Devil s claw 100 capsula
Đavolji Claw je poreklom iz južne regije Afrike i dobiva svoje ime od kuka poput kanži koje pokrivaju biljku. To tradicionalno koriste plemenski afrički narodi i  nedavno Evropljani i Amerikanci. Đavolji kandza obiluje prirodnim bioaktivnih sastojcima, uključujući harpagoside, fitosteroli, feno..
19.80€
Bez PDV-a:16.36€
ECOMER IMUNO 60 KAPSULA
2-3 Days
Brand: NATUMIN PHARMA Model: ECOMER IMUNO 60 KAPSULA
Za osobe sa slabijim imunim sistemom i onima koji žele da ojačaju imunitetZa osobe sklone infekcijama i prehladamaZa starije osobeZa osobe koji su na nekom medicinskom tretmanuKada postoji porodična anamneza malignih oboljenjaZa osobe izložene stresuZa osobe koje su na radioterapiji i hemioterapiji ..
14.00€
Bez PDV-a:11.57€
Brand: Fortex Model: Fortex Vit C+ Zn + D3 kesice
Imuno dodatak ishrani koji na brz i jednostavan način, kroz direktan unos (oralno disperzilna, unos bez vode), obezbeđuje organizmu korisno dejstvo OPTIMALNIH DNEVNIH DOZA vitamina C 500mg, D3 10μg i cinka 10mg i efektivno jača imunitet i otpornost organizma u borbi sa infek..
8.30€
Bez PDV-a:6.86€
Brand: RAZNO Model: LECTRANAL ACUTE KAPSULE
Lectranal predstavlja inovativni pristup u rešavanju alergijskih simptoma na prirodan način, vrlo delotvorno i bez uspavljujućeg dejstva. Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma.Šta je Lectranal po sastavu?Lectranal je biljni preparat. Sad..
5.65€
Bez PDV-a:4.67€
Brand: ESENSA Model: Marisol ectoin 50ml
ešite se alergija i uživajte u prolećnim danima!Proleće je mnogima najlepši deo godine – period kada se priroda diže iz zimskog sna i daje nam ono najbolje od sebe ali za mnoge može biti i težak period, ukoliko su osetljivi na razne alergene koji prate buđenje prirode, poput polena.Ak..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
NISITA SPREJ ZA NOS
2-3 Days
Brand: SALVEO Pharma Model: NISITA SPREJ ZA NOS
 ..
199.99€
Bez PDV-a:199.99€
Brand: STRONG NATURE Model: Q10 100mg cps 30
Koenzim Q10 je namenjen kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na funkciju kardiovaskularnog sistema i zaštitu ćelija od oštećenja i starenja. Koenzim Q10 je supstanca prirodno prisutna u mitohondrijama, delovima ćelija koji predstavljaju centre za proizvodnju energije i njeno korišćenje..
12.15€
Bez PDV-a:10.04€
Brand: NOW Model: Taurine 500mg 100cps
Now - Taurine sadrži 500mg ove supstance ključne za pravilno funkcionisanje nervnog sistema. Takođe učestvuje u regulaciji krvnog pritiska i prenosu elektrolita kroz ćelijske membrane, a doprinosi i dobrom vidu. Pored toga, poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina, učestvuje u proteinskoj..
16.10€
Bez PDV-a:13.31€
Brand: PHARMANOVA Model: A-LIXIR 400 PROTECT
Zaštićen ekstrakt, 4658-TD®, koji se koristi u proizvodnji A-lixir® 400 PROTECT, dobijen je jedinstvenim postupkom ekstrakcije zasnovanom na kontinualnoj subkritičnoj ekstrakciji ploda aronije uz sofisticirani postupak koncentrisanja, koji obezbeđuju potpunu ekstrakciju čvrsto vezanih korisnih ..
26.77€
Bez PDV-a:22.12€
Model: Cosval Alergix Plus 20cps
Dijetetski suplement sa Crnom Ribizlom i Kuminom...
12.90€
Bez PDV-a:10.66€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: