Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Trudnice i Porodilje

Brand: PHARMALIFE Model: Fitolat a 45 tbl
PREPORUČUJE SE SVIM MAMAMA SA SMANJENOM KOLIČINOM MLIJEKA USLJED NAPORA I POSTPOROÐAJNOG STRESA.Primjenom standardizovanih ekstrakata ljekovitog bilja koje se tradicionalno koriste za stimulaciju laktacije.Praktičan i koristan dodatak ishrani.Primenjuje se tokom celog perioda dojenja.Stimuliše lakta..
5.20€
Bez PDV-a:4.30€
Brand: KRKA Model: Fitoval caps a 60
Fitoval kapsule su biološka ishrana za oštećenu kosu, kao i za kosu koja prekomerno opada. Sadrže vitamine i minerale koji kao katalizatori učestvuju u značajnim metaboličkim procesima u korenu kose, zatim aminokiselinu cistin koja je osnovni sastojak keratina dlake. Kapsulama je takođe dodat medici..
5.90€
Bez PDV-a:4.88€
Brand: IN SPE Model: IN SPE caj Ekouro 100gr
Biljna mješavina Ekouro može da se koristi:- kod različitih bakterijskih infekcija mokraćnih kanala (Escherichia coli, Enterobacter, Klebsiella, Proteus…)- kod upale mokraćnih kanala,- kod hronične upale bubrega i bešike,- kod mulja, pijeska i sitnih kamenčića u bubrezima, bešici i mokraćnim ka..
5.15€
Bez PDV-a:4.26€
Brand: PHARMA SWISS D.O.O. Model: Mamavit tbl.a 30
Mamavit tablete se uzimaju jednom dnevno. Tabletu treba progutati celu, bez žvakanja, najbolje posle doručka. Ne uzimati doze veće od preporučenih. Ne treba uzimati duple dnevne doze kako bi se nadoknadila propuštena doza.Primena Mamavit tableta preporučuje se ne samo tokom cele trudnoće i perioda d..
13.90€
Bez PDV-a:11.49€
Model: Saforelle Gel Rastvor 100ml
Delovanje:Štiti i umiruje osetljivu i/ili iritiranu kožu.Saforelle Gentle Cleansing Care gel je specijalno formulisan za osetljivu i nadraženu kožu.On nežno čisti i umiruje iritaciju i nelagodnost.Njegov blago-alkalni pH i formulacija obogaćena ekstraktom čička i čini tretman odgovarajući ..
7.90€
Bez PDV-a:6.53€
Brand: IPRAD Model: Saforelle Krem 50ml
Intimna i lična nega: smiruje i omekšava osetljivu , suvu ili iritiranu kožuSaforelle Soothing Cream je specijalno formulisan da umiri iritaciju i nelagodnost osetljive, suve ili iritirane kože. Njeni sastojci su prirodni ekstrakt čička kao i alantoin i oni poseduju omekšavajuća, umirujuća i regener..
8.50€
Bez PDV-a:7.02€
Brand: SOLGAR Model: SOLGAR PRENATAL
Prenatal Nutirents posebno je formulisan dodatak ishrani za žene tokom trudnoće i dojenja. Količine vitamina, minerala i drugih nutrijenata, izbalansirane su neophodnim sastojcima za majku, ali i za postnatalni razvoj djeteta. Kombinacija vitamina pridonosi očuvanju i poboljšanju funkcije imunog, ka..
16.50€
Bez PDV-a:13.64€
Brand: PHARMANOVA Model: A-LIXIR 400 PROTECT
Zaštićen ekstrakt, 4658-TD®, koji se koristi u proizvodnji A-lixir® 400 PROTECT, dobijen je jedinstvenim postupkom ekstrakcije zasnovanom na kontinualnoj subkritičnoj ekstrakciji ploda aronije uz sofisticirani postupak koncentrisanja, koji obezbeđuju potpunu ekstrakciju čvrsto vezanih korisnih ..
26.77€
Bez PDV-a:22.12€
Brand: HEMOFARM Model: D-Manozin protect 10x2.5gr
D-MANOZINN® Protect predstavlja jedinstvenu kombinaciju d-manoze, korisnih bakterija u zaštićenoj formulaciji Synbio® (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei) i saharomicete (Saccharomyces boulardii). Ovaj proizvod ima povoljne efekte na urinarni i gastrointestinalni trakt, kao i na imunol..
13.40€
Bez PDV-a:11.07€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: