Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

MUSTELA

MUSTELA BLAGI GEL ZA KUPANJE 500ml
Nema na Stanju
Brand: MUSTELA Model: MUSTELA BLAGI GEL ZA KUPANJE 500ml
Detaljno čisti i neguje nežnu kožu novorođenčadi (1), beba i dece. Umiruje kožu i nadoknađuje vlažnost koja se isušuje kupanjem.Formula bez suza. Ispitana bezbednost od rođenja:Testiran uz nadzor dermatologa i pedijataraOdlična podnošljivost na koži i očima.Hipoalergen –  Formulisan d..
14.40€
Bez PDV-a:11.90€
Brand: MUSTELA Model: MUSTELA BLAGI ŠAMPON 200ML
Idealan za svakodnevno pranje i lako raščešljavanje kose novorođenčadi (1), beba i dece.Formula bez suza. Ispitana bezbednost od rođenja:Testiran uz nadzor dermatologa i pedijataraOdlična podnošljivost na koži i očima.Hipoalergen –  Formulisan da smanji rizik od alergijskih reakcija.Ne sad..
7.60€
Bez PDV-a:6.28€
MUSTELA BLAGI ŠAMPON 500ML
Nema na Stanju
Brand: MUSTELA Model: MUSTELA BLAGI ŠAMPON 500ML
Idealan za svakodnevno pranje i lako raščešljavanje kose novorođenčadi (1), beba i dece.Formula bez suza. Ispitana bezbednost od rođenja:Testiran uz nadzor dermatologa i pedijataraOdlična podnošljivost na koži i očima.Hipoalergen –  Formulisan da smanji rizik od alergijskih reakcija.Ne sad..
14.90€
Bez PDV-a:12.31€
Brand: MUSTELA Model: MUSTELA HRANLJIVA COLD KREMA ZA LICE 40ML
Momentalno hrani suvu kožu, sa dugotrajnim efektom.HidriraObnavlja kožnu barijeru.Štiti bogatstvo ćelija novorođenčadi (1), beba i dece. INOVACIJA: Dokazana efikasnost na patentiranom modelu suve kože STELASKIN®, rekonstruisanom epidermisu beba u laboratorijskim uslovima. Ispitana bezbedno..
7.90€
Bez PDV-a:6.53€
MUSTELA HYDRA BEBE KREMA ZA LICE 40ML
Nema na Stanju
Brand: MUSTELA Model: MUSTELA HYDRA BEBE KREMA ZA LICE 40ML
Pruža momentalan i dugotrajan efekat hidratacije.Jača kožnu barijeru i čini kožu svilenkastom, nežnom i mekšom.Čuva bogatstvo kože novorođenčadi (1), beba i dece. INOVACIJE: Dokazana efikasnost na patentiranom modelu normalne kožeSTELASKIN®,  epidermisu beba rekonstruisanom u laboratoriji...
7.50€
Bez PDV-a:6.20€
Brand: MUSTELA Model: MUSTELA HYDRA BEBE LOSION ZA TELO 300ML
Pruža momentalan i dugotrajan efekat hidratacije.Jača kožnu barijeru i čini kožu svilenkastom, nežnom i mekšom.Čuva bogatstvo kože novorođenčadi (1), bebe i dece zahvaljujući sastojku  Avocado Perseose® . Ispitana bezbednost od rođenja:Testirano uz dermatološki i pedijatrijski nadzor.Veoma..
13.60€
Bez PDV-a:11.24€
Mustela mlijeko sa cold kremom 200ml
Nema na Stanju
Brand: MUSTELA Model: Mustela mlijeko sa cold kremom 200ml
Momentalno hrani suvu kožu, sa dugotrajnim efektom.Hidrira.Obnavlja kožnu barijeru.Štiti bogatstvo ćelija novorođenčadi (1), beba i dece zahvaljujući Avocado Perseose®. Ispitana bezbednost od rođenja:Testiran uz nadzor dermatologa i pedijataraOdlična podnošljivost .Hipoalergen – Formulisan da s..
13.29€
Bez PDV-a:10.98€
Mustela stelatopia emolijentna krema 200ml
Nema na Stanju
Brand: MUSTELA Model: Mustela stelatopia emolijentna krema 200ml
Hidrira, obnavlja i umiruje osećaj neprijatnosti na koži.Ojačava i hidrira barijeru izuzetno osetljive kože na sledeće načine:- Jačanjem prirodnih odbrambenih mehanizama kože uz pomoć Avocado Perseose®.- Očuvanjem bogatstva kože uz pomoć Avocado Perseose®. INOVACIJA: Dokazana efikasnost na pate..
16.70€
Bez PDV-a:13.80€
MUSTELA STELATOPIA ULJE ZA KUPANJE 200ML
Nema na Stanju
Brand: MUSTELA Model: MUSTELA STELATOPIA ULJE ZA KUPANJE 200ML
Od rođenja pa nadalje*, sipajte jedan ili dva zatvarača u vodu za kupanje. Da biste postigli bolje rezultate i nadoknadu lipida, nemojte da ispirate. Nežno osušite, bez trljanja. Nanesite Stelatopia® emolijentni balzam ili kremu.Posle korišćenja ovog ulja za kupanje, kadica može da ostane klizava, b..
15.10€
Bez PDV-a:12.48€
Brand: MUSTELA Model: Mustela zaštitna vitamin barier krema 100ml
TROSTRUKA EFIKASNOSTNova krema iz linije Mustela bébé– 123 Zaštitna vitaminska krema posebno je formulisana da deluje na faktore koji izazivaju neprijatnost na koži, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji patentiranih prirodnih aktivnih sastojaka, koji garantuju trostruku efikasnost:   ..
8.00€
Bez PDV-a:6.61€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.