Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Covid-19

Brand: 4 YOU PHARMA Model: Bimunal imuno adults
Bimunal Imuno Adults je suplement u obliku kapsula, prirodnog sastava namenjen jačanju imuniteta, za decu stariju od 12 godina i za odrasle.Sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka - baobab, zovu, acerolu, propolis, cink, bakar i vitamine C i D...
4.00€
Bez PDV-a:3.31€
Brand: 4 YOU PHARMA Model: Bimunal sirup 300ml
Bimunal Imuno sadrži ekstrakt ploda crne zove sada u značajno večoj količini – tri puta više u preporučenoj dnevnoj dozi. Pored ekstrakta ploda zove, Bimunal Imuno sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D.Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i ..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Brand: DIETPHARM Model: Bio-C 500mg 40 tableta
Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim toga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon fizičkih aktivnosti,u slučaju virusnih i bakterijskih infekcija organizma.Vitamin C može povećati apsorpciju gvožđa. Prep..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
Brand: BIOFAR Model: Biogripin effervete
 Biogripin su šumeće tablete na bazi prirodnih sastojaka za ublažavanje tegoba kod gripa i prehlade.Preporuka:- Kod gripa i prehlade, za ublažavanje tegoba i brži oporavak- Kod bakterijskih i virusnih infekcija, posebno u jesenjem i zimskom periodu- Kao dodatak antibiotskoj terapiji kod osoba o..
4.90€
Bez PDV-a:4.05€
Brand: BIOTTA Model: BIOTTA BREUS
Tačan recept ovog soka ostaje čuvena tajna. Međutim, podelićemo sa vama ovo: Breuss sok sadrži samo premijum organsko povrće; nije dodata ni so! Ovaj sok predstavlja sam izvor kalijuma. Kalijum pomaže u održavanju zdravog pritiska cvekla, krompir, rotkvic..
5.20€
Bez PDV-a:4.30€
Brand: BIOTTA Model: BIOTTA NAR
Sok nara ima zaštitnu ulogu kod ateroskleroze i hipertenzije i antikancerogeno dejstvo. Ovi crveni plodovi su se kultivisali čak i u drevnim vremenima i smatrane su simbolima lepote i plodnosti. Biotta proizvodnja ima partnere u Turskoj koji su stručnjaci..
6.50€
Bez PDV-a:5.37€
Brand: ABELA PHARM Model: Bivits Act Vit C1000+ZN+D3
BiVits Vitamin C 1000, Cink i Vitamin D3 1000 je jedinstvena formulacija koja obezbeđuje snažnu, trostruku zaštitu imunskom sistemu. Posebno se preporučuje u stanjima deficita ovih nutrijenata i oslabljenog imuniteta...
19.90€
Bez PDV-a:16.45€
Brand: DIETPHARM Model: CENTRAVIT TABLETE
Delovanje:Koristi se za jačanje otpornosti organizma. Kao dodatak ishrani savetuje se osobama sa povećanim metaboličkim potrebama ( sportisti,osobe podložne čestim infekcijama,osobama koje se jednolično hrane ili su na restriktivnim dijetama,u slučajevima čestog uzimanja lekova,osobama koje rade teš..
5.95€
Bez PDV-a:4.92€
Brand: MAX MEDICA Model: Cink 50 tableta Max Medika
       Pomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju.Cink je antioksidant koji je veoma važan za funkcionisanje imunološkg sistema i igra važnu ulogu u izgradnji proteina. Zbog toga je neophodan u brojnim fiziološkim procesima kao što su koordinacija hormona i ..
4.20€
Bez PDV-a:3.47€
Brand: MAX MEDICA Model: Cink+C vitamin + vitamin D3 50 tableta
Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, kognitivnoj funkciji, plodnosti i reprodukciji i sintezi proteina. Cink takođe doprinosi održavanju normalnih kostiju, kože, kose i noktiju, normalnog vida i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema,..
7.87€
Bez PDV-a:6.50€
Brand: MAX MEDICA Model: Devital 2000IU 50 tableta
Devital 2000 sadrži 2000 IU vitamina D3 u jednoj tableti. Namenjen za potrebe ishrane kod narušene funkcije imunog sistema, osteoporoze, mijelopatije, hipotonije mišića, autoimunih bolesti štitne žlezde, kao i kod osoba koje su nedovoljno izložene sunčevoj svetlosti.Vitamin D3 je liposolubilni vitam..
11.30€
Bez PDV-a:9.34€
Brand: ESENSA Model: Dr Plant gel za suvo pranje 500ml
Dr Plant Antibakterijski gel za suvo pranje ruku je biocidni proizvod na bazi alkohola i namenjen je čišćenju i dezinfekciji kože. Predstavlja vid prevencije i zaštite od virusa, bakterija i gljivica.Može se koristiti više puta u toku dana, prijatnog je mirisa, ne masti kožu i ne isušuje je. Po..
6.60€
Bez PDV-a:5.45€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: