Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Dentalni Program

Brand: GSK Model: Corega bioformula tbl. a 30
Corega Bioformula tablete su namenjene za čišćenje totalnih proteza.ZA ČISTOĆU I SVEŽINU ZUBNIH PROTEZA                               &..
5.30€
Bez PDV-a:4.38€
Brand: GSK Model: Corega neutral taste krema a 40 g
Corega Neutralan ukus - obezbeđuje pouzdano prianjanje tokom čitavog dana, nema aromu i ne utiče na ukus hrane. Ne sadrži cink.Corega® Neutral krema za pričvršćivanje zubnih proteza. Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze. Bez dodanih aroma. Primenjiva za totalne i..
6.60€
Bez PDV-a:5.45€
Brand: CURAPROX Model: Curaprox cs 1006
Četkica za zube Curarpox CS 1006 Single idealna je za čišćenje svakog zuba zasebno, za nježno i efikasno čišćenje ruba između zuba i desni, bez njihovog oštećenja. Četkica ima samo jedan snop vlakana i zaobljenu glavu, što omogućava vlaknima da se u potpunosti prilagode anatomiji ruba izme..
5.40€
Bez PDV-a:4.46€
Brand: CURAPROX Model: Curaprox CS 3960
Četkica za zube CURAPROX CS 1009 Single idealna je za čišćenje svakog zuba zasebno, za nježno i efikasno čišćenje ruba između zuba i desni, bez njihovog oštećenja. Četkica ima samo jedan snop vlakana i zaobljenu glavu, što omogućava vlaknima da se u potpunosti prilagode anatomiji ruba..
14.50€
Bez PDV-a:11.98€
Brand: CURAPROX Model: CURAPROX CS 3960-supersoft cetkica
Četkica za zube CURAPROX CS 3960 super soft namijenjena je onima kojima je potreban jači pritisak kod četkanja zuba, a da pri tom ne žele da oštete desni. Vlakna su nježna prema desnima i obezbeđuju izuzetnu snagu čišćenja.Vlakna za vrijeme četkanja zadržavaju svoju čvrstoću, a četkica zahvalju..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
Brand: CURAPROX Model: Curaprox CS 5460 3pack ultra soft
Četkica za zube CURAPROX CS 5460 ultra soft za sve koji vole svoje desni. Četkica za zube CS 5460 ultra soft izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujuć..
14.50€
Bez PDV-a:11.98€
Brand: CURAPROX Model: Curaprox CS 5460 ultrasoft
Četkica za zube CURAPROX CS 5460 ultra soft za sve koji vole svoje desni. Četkica za zube CS 5460 ultra soft izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujuć..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
Brand: CURAPROX Model: Curaprox CTC 203 - cistac
Čistač jezika CURAPROX CTC 203 je pomagalo u borbi protiv halitoze (lošeg zadaha) koja se može pojaviti zbog bakterijskih naslaga na površini jezika, u brazdama na jeziku ili u interdentalnim prostorima.Anatomski oblik čistača smanjuje nagon na povraćanje, a njegov učinak je nestanak neugodnog zadah..
4.80€
Bez PDV-a:3.97€
Brand: CURAPROX Model: Curaprox df 834 konac za zube
Konac za zube Curaprox DF 834 jednostavno se uvodi kroz kontaktne tačke između zuba. Navošteni konac lakše klizi površinom zuba. Zahvaljujući voštanom premazu, konac lakše prolazi u međuzubne prostore i efikasno ih čisti. Budući da je obložen voskom, njime se lakše rukuje.Prednji zubi, naroči..
6.40€
Bez PDV-a:5.29€
Brand: CURAPROX Model: Curaprox Kids Lubenica 60ml
Curaprox kids pasta sa ukusom lubenice i 1450 ppm natrijum fluorida je namenjena deci od 6 godina. Natrijum fluorid jača zubnu gleđ, enzimi podržavaju prirodnu zaštitnu ulogu pljuvačke, tako da može da pomogne u remineralizaciji zubne gleđi, ksilitol (brezov šećer) štiti od bakterija i jača zube.&n..
5.10€
Bez PDV-a:4.21€
Brand: CURAPROX Model: Curoprox cs 5460 'ortho'
Četkica za zube CURAPROX CS 5460 ortho namijenjena je svima koji nose fiksni ortodontski aparat.Urezana vlakna na sredini četkice u potpunosti se prilagođavaju fiksnom ortodontskom aparatu. 5460 ultra tankih CUREN® vlakana nežno i precizno čisti bravice aparata, zube i desni..
5.40€
Bez PDV-a:4.46€
Brand: MEDICA Model: GENGIGEL sol 150ml
Gengigel je medicinsko sredstvo na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.Svi ..
13.80€
Bez PDV-a:11.40€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: