Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

ABELA PHARM

Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA FORTE
Afrička šljiva forte pomaže da se: Aktivni sastojak Afričke šljive   pomaže jačanje potencije. Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet erekcije. ​Afrička šljiva poboljšava..
12.90€
Bez PDV-a:10.66€
Brand: ABELA PHARM Model: AFRIČKA ŠLJIVA U KAPIMA
Još jača i potentnija, praktičnija za primenu, komfornija za poneti… Afrička šljiva kapi jedinstven je dodatak ishrani na tržištu, a biće savremena i još eifkasnija pomoć muškarcima za normalnu seksualnu funkciju, libido, kao i normalno funkcionisanje pro..
14.75€
Bez PDV-a:12.19€
Brand: ABELA PHARM Model: Artero protect FORTE cps a20
Vitamin K2 – MK7 doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma u krvnim sudovima i utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Dobija se patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja uključuje procese selektivne ekstrakcije i p..
9.60€
Bez PDV-a:7.93€
Brand: ABELA PHARM Model: Bebicol Forte sol 10ml
Probiotske kapi BebiCol® Forte se preporučuju kod novorođenčadi i beba već od prvog dana života:za sprečavanje pojave grčeva kod beba, nakupljanja gasova i nadutostiza sprečavanje i tretman dijareja svih uzrokaza zaštitu od štetnog dejstva antibiotikaza nadoknadu dobrih bakterija u crevima..
9.40€
Bez PDV-a:7.77€
Brand: ABELA PHARM Model: Bebicol Probiotske kapi sa zn ID3
Probiotske kapi BebiCol® sa cinkom se preporučuju već od prvog dana rođenja:-kod novorođenčadi, odojčadi i dece za regulaciju crevne mikroflore-za sprečavanje i tretman alergija i atopijskog dermatitisa-za jačanje imuniteta-za smanjenje težine i samog trajanja dijarejePosebno se preporučuje kod dece..
9.98€
Bez PDV-a:8.25€
Brand: ABELA PHARM Model: Bivits Act Vit C1000+ZN+D3
BiVits Vitamin C 1000, Cink i Vitamin D3 1000 je jedinstvena formulacija koja obezbeđuje snažnu, trostruku zaštitu imunskom sistemu. Posebno se preporučuje u stanjima deficita ovih nutrijenata i oslabljenog imuniteta...
19.90€
Bez PDV-a:16.45€
Brand: ABELA PHARM Model: Bivits activa beta carotene 60tbl
Bivits Activa Beta-Carotene, u pakovanju od 60 tableta, u jednoj tableti sadrži formulu koja obezbedjuje 6mg beta-karotena, prekursora (provitamin) vitamina A, neophodnog za održavanje normalnog čula vida, zaštitu i zdravlje kože i sluzokože, kao i normalnu imunološku funkciju.Bivits Activa Beta-Car..
12.20€
Bez PDV-a:10.08€
Brand: ABELA PHARM Model: Bivits activa cink se60tab
BiVits Cink doprinosi:– Zaštiti i jačanju imunog sistema,– Zdravlju kose, kože i noktiju,– Normalnoj produkciji testosterona,– Zdravlju prostate,– Normalnoj plodnosti i reprodukciji,– Protivupalnoj i antioksidativnoj zaštiti organizma,– Bržoj regeneraciji tkiva,– Normalnom metabolizmu i proizvodnji ..
16.00€
Bez PDV-a:13.22€
Brand: ABELA PHARM Model: Bulardi immuno caps. A10
Bulardi plus kapsule održavaju normalnu bakterijsku floru i blagotvorno djeluju na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. Proizvod mogu koristiti osobe koje se nalaze na antibiotskoj terapiji...
6.20€
Bez PDV-a:5.12€
Brand: ABELA PHARM Model: BULARDI PLUS CPS. A 10
Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja Bulardi vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzročnike dijareje iz creva i sprečava njihovo štetno dejstvo. Bulardi je potpuno prirodan preparat koji eliminiše loše bakterije i njihove toksine iz organi..
7.10€
Bez PDV-a:5.87€
Brand: ABELA PHARM Model: Bulardi Probiotik Junior 10 kesica
Bulardi Probiotik Junior se koristi kao rešenje za sve tipove dijareje. Sadrži pet milijardi probiotske kulture Saccharomyces boulardii i u kratkom roku normalizuje rad creva skraćujući trajanje dijareje kod dece. Ovaj probiotik se preporučuje kao prvi izbor u terapiji dijareje i prevenciji. Cink, k..
7.40€
Bez PDV-a:6.12€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.