Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

DOPPELHERZ

DOPPELHERZ MINERALI ZA ZENE
Nema na Stanju
Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ MINERALI ZA ZENE
 sadrže kombinaciju minerala, elemenata u tragovima i odabranih vitamina. Adekvatno snabdevanje ovim hranljivim sastojcima je veoma važno za žene u svim periodima života kako bi ostale zdrave i snažne.  doprinosi održavanju kostiju i zuba.   pomaž..
8.90€
Bez PDV-a:7.36€
DOPPELHERZ VITAMIN B12
Nema na Stanju
Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ VITAMIN B12
Dijetetski suplement sa vitaminom B12. Vitamin B12 dopirinosi : normalnom funkcionisanju nervnog sistema; normalnoj funkciji imunog sistema; normalnoj psihološkoj funkciji; smanjenju umora i iscrpljnosti; normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca; normaln..
7.20€
Bez PDV-a:5.95€
Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ VITAMINI ZA DIJABETIČARE
Proizvod odličnog kvaliteta, koji sadrži 14 vrlo bitnih sastojaka koji pomažu snabdevanje organizma potrebnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, U sastavu su vitamini B grupe, biotin, vitamin C I E, magnezijum, cink, selen I hrom (60µg). Hro..
7.90€
Bez PDV-a:6.53€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Anti Stres tablete
Anti stress tablete na bazi biljnih ekstrakata Ginko Bilobe, Matičnjaka i vitamina B grupe su dodatak u savladavanju svakodnevnih stresnih životnih izazova naročito u situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju i koncentraciju. Prirodna su pomoć funkcionisanju mozga i unapređenju moždane mikrocirku..
8.50€
Bez PDV-a:7.02€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv B – Kompleks + Folna kiselina
Vitamini B grupe podržavaju normalno funkcionisanje nervnog i imunog sistema i doprinose pravilnoj razmjeni energije u organizmu. Pantotenska kiselina (B5) pojačava radnu i mentalnu sposobnost i unapređuje zdravlje kože, kose i očiju. Vitamini B12 i B6 zajedno sa Folnom kiselinom, kontrolišu nivo ho..
7.50€
Bez PDV-a:6.20€
Doppelherz aktiv Gvožđe + Vitamin C + Histidin + Folna kiselina
Nema na Stanju
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Gvožđe + Vitamin C + Histidin + Folna kiselina
..
8.90€
Bez PDV-a:7.36€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Gvožđe za žene DIRECT
..
9.10€
Bez PDV-a:7.52€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Lecitin + Vitamini B grupe
Jedinstvena kombinacija supstanci ovog preparata ima pozitivan uticaj na mentalnu i fizičku aktivnost, unapređuje sposobnost učenja i pamćenja sa pozitivnim efektom na moždane funkcije. Lecitin igra važnu ulogu u procesima učenja i pamćenja, u isto vrijeme ubrzava regeneraciju nervnog sistema u peri..
8.00€
Bez PDV-a:6.61€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.