Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

DOPPELHERZ

Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ MINERALI ZA ZENE
 sadrže kombinaciju minerala, elemenata u tragovima i odabranih vitamina. Adekvatno snabdevanje ovim hranljivim sastojcima je veoma važno za žene u svim periodima života kako bi ostale zdrave i snažne.  doprinosi održavanju kostiju i zuba.   pomaž..
8.91€
Bez PDV-a:7.36€
Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ VITAMIN B12
Dijetetski suplement sa vitaminom B12. Vitamin B12 dopirinosi : normalnom funkcionisanju nervnog sistema; normalnoj funkciji imunog sistema; normalnoj psihološkoj funkciji; smanjenju umora i iscrpljnosti; normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca; normaln..
7.20€
Bez PDV-a:5.95€
Brand: DOPPELHERZ Model: DOPPELHERZ VITAMINI ZA DIJABETIČARE
Proizvod odličnog kvaliteta, koji sadrži 14 vrlo bitnih sastojaka koji pomažu snabdevanje organizma potrebnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, U sastavu su vitamini B grupe, biotin, vitamin C I E, magnezijum, cink, selen I hrom (60µg). Hro..
7.90€
Bez PDV-a:6.53€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv B – Kompleks + Folna kiselina
..
7.90€
Bez PDV-a:6.53€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Brusnica
Instant čaj od brusnice sa vitaminom C i Cinkom predstavlja idealnu podršku organizmu naročito tokom sezone prehlade i gripa. Jedna porcija sadrži 160 mg praha Brusnice (bogata antioksidansima), 300 mg vitamina C i 5 mg Cinka i predstavlja idealnu podršku normalnom funkcionisanju imunog sistema i za..
5.90€
Bez PDV-a:4.88€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Gvožđe + Vitamin C + Histidin + Folna kiselina
Gvožđe je važan element koji je neophodan za odvijanje brojnih funkcija u organizmu. Doprinosi normalnom formiranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, i stoga podržava normalan transport kiseonika putem krvi. Jača imuni sistem i energetski metabolizam. Tokom odrastanja, trudnoće, perioda dojenja, ..
8.91€
Bez PDV-a:7.36€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Gvožđe za žene DIRECT
Gvožđe, kao vitalni elemenat u tragovima, osim što je uključen u mnoge funkcije u organizmu, doprinosi i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina i stoga podržava normalan transport kiseonika putem krvi. Tokom odrastanja, trudnoće, perioda dojenja kao i u slučajevima jednolične i vege..
8.00€
Bez PDV-a:6.61€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Hibiskus
Jedna kesica dnevno može pomoći organizmu da ostane zdrav i jak. Sa 240 mg praha Hibiskusa (pomaže u liječenju prehlade i gripa, jača imuni sistem, pozitivno djeluje na gastrointestinalni trakt i jetru, snižava krvni pritisak), 300 mg vitamina C i 5 mg Cinka predstavlja idealnu podršku normalnom fun..
6.50€
Bez PDV-a:5.37€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Lecitin + Vitamini B grupe
..
8.00€
Bez PDV-a:6.61€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv Limun
Jedna kesica dnevno može pomoći organizmu da ostane zdrav i jak. Sa 335 mg praha Limuna (bogat flavonoidima i antioksidansima veoma važnim za vaskularni i imuni sistem), 300 mg vitamina C i 5 mg Cinka predstavljaju idealnu podršku normalnom funkcionisanju imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativ..
5.90€
Bez PDV-a:4.88€
Brand: DOPPELHERZ Model: Doppelherz aktiv MAMA PLUS
Potrebe za određenim vitaminima i mineralima se značajno povećavaju tokom perioda trudnoće i dojenja, jer se preko majke hrani i dijete. Zbog toga je veoma važno da majka ima raznovrsnu i izbalansiranu ishranu. Ovaj preparat obezbjeđuje 600 µg Folne kiseline, zajedno sa esencijalnim vitaminima B gru..
10.60€
Bez PDV-a:8.76€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.