Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

DIETPHARM

Brand: DIETPHARM Model: Bio-C 500mg 40 tableta
Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim toga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon fizičkih aktivnosti,u slučaju virusnih i bakterijskih infekcija organizma.Vitamin C može povećati apsorpciju gvožđa. Prep..
5.50€
Bez PDV-a:4.55€
Brand: DIETPHARM Model: Biotin 30 tableta
Biotin je nezaobilazan sastojak svih vitaminsko-mineralnih formula za lepotu. Naime, kosa i nokti se pretežno sastoje iz keratina. Biotin ima važnu ulogu u sintezi osnovne keratinske supstancije i time osigurava čvršću strukturu noktiju i kose. Takođe pokazuje povoljne efekte kod sitnog ljuskanja i ..
2.70€
Bez PDV-a:2.23€
Brand: DIETPHARM Model: CENTRAVIT ENERGY DIREKT GRANULE
Centravit Energy Direkt je vitaminsko mineralni dodatak prehrani odličnog okusa citrusa. Sadrži vitamine, minerale, koenzim Q10 i elemente u tragovima koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije (tiamin, biotin, mangan, bakar i jod ), smanjenju umora i iscrp..
7.50€
Bez PDV-a:6.20€
Brand: DIETPHARM Model: Centravit energy q10 direkt a20
Dietpharm Centravit ENERGY tablete daju dodatnu energiju kod izloženosti stresu, osjećaja umora i iscrpljenosti, neredovite i neraznovrsne prehrane, oporavka od bolesti (posebno uz liječenje antibioticima), različitih dijeta, pušenja i alkoholizma.Ova pojačana vitaminsko-mineralna for..
6.80€
Bez PDV-a:5.62€
Brand: DIETPHARM Model: Centravit Energy tbl a 30
Dietpharm Centravit ENERGY tablete daju dodatnu energiju kod izloženosti stresu, osjećaja umora i iscrpljenosti, neredovite i neraznovrsne prehrane, oporavka od bolesti (posebno uz liječenje antibioticima), različitih dijeta, pušenja i alkoholizma.Ova pojačana vitaminsko-mineralna for..
5.90€
Bez PDV-a:4.88€
Brand: DIETPHARM Model: CENTRAVIT TABLETE
Delovanje:Koristi se za jačanje otpornosti organizma. Kao dodatak ishrani savetuje se osobama sa povećanim metaboličkim potrebama ( sportisti,osobe podložne čestim infekcijama,osobama koje se jednolično hrane ili su na restriktivnim dijetama,u slučajevima čestog uzimanja lekova,osobama koje rade teš..
5.95€
Bez PDV-a:4.92€
Brand: DIETPHARM Model: DF cink 25mg a60
CINK KELAT 25mg dodatak je prehrani koji sadrži 25mg cinka u obliku cinkovog glukonata. Cinkov glukonat je kelirani oblik cinka koji se odlično apsorbira u organizmu, a doprinosi mnogim funkcijama: normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnoj kognitivnoj funkciji, održavanju normalne kose, kože..
11.85€
Bez PDV-a:9.79€
Brand: DIETPHARM Model: Df Magnezij 375 eff a 30
Magnezij je mineral koji je u prirodi gotovo svugdje prisutan. Najčešće se nalazi u obliku različitih kemijskih spojeva s kalcijem. Ima ga morskoj vodi, mineralnim izvorima i zelenom pigmentu u biljkama. Opće je poznato da je magnezij esencijalni sastojak čovječeg i životinjskog organizma, te da je ..
5.90€
Bez PDV-a:4.88€
Brand: DIETPHARM Model: DF neuron-b a30
Neuron – B kapsule je dodatak prehrani s visokim dozama vitamina B1, B6 i B12  za zdravlje živčanog sustava.Vitamini B1, B6 i B12 esencijalni su za normalno funkcioniranje živčanog sustava.Neuron – B kapsule namijenjene su za održavanje zdravlja živčanog sustava.Neuron – B preporučamo kod poveć..
4.50€
Bez PDV-a:3.72€
Brand: DIETPHARM Model: DF Vitamin D 1000IU a 60cps
Vitamin D 1000 IU kapsule namenjene su za dopunu vitamina D , naročito u zimskim mesecima.Za očuvanje normalne funkcije imunog sistema, za zdrave kosti i zube...
4.80€
Bez PDV-a:3.97€
Brand: DIETPHARM Model: DF K2D3 a30
Dodatak prehrani u obliku kapsula koji sadrži vitamine D3 i K2 za potporu i zdravlje kostiju.Vitamin K2 ima ulogu u ugradnji kalcija u kosti.Vitamin D3 ima ulogu u apsorpciji kalcija.Kapsule su namijenjene za održavanje zdravlja i čvrstoće kostiju, za osobe koje se bave tjelesnom akti..
9.10€
Bez PDV-a:7.52€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: