Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

ESENSA

Brand: ESENSA Model: ALTAL SIRUP PROTIV SUVOG KAŠLJA
..
4.40€
Bez PDV-a:3.64€
Brand: ESENSA Model: AQUA ICE COMPLEX GEL
 zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napeto..
7.60€
Bez PDV-a:6.28€
Brand: ESENSA Model: AQUA ICE COMPLEX ROLL-ON
 se koristi kao pomoć za ublažavanje bolova i otoka nastalih kao posledica nagnječenja i iščašenja, kod sportskih povreda, išijasa, lumbaga, neuralgija, artritisa. Etarsko ulje zimzelena prisutno u Aqua ice complex roll on-u, deluje antiinflamatorno, spaz..
3.29€
Bez PDV-a:2.72€
Brand: ESENSA Model: AQUA ICE COMPLEX SPRAY
 zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napeto..
8.40€
Bez PDV-a:6.94€
ARNIBOL FLASTER TRAKA
Nema na Stanju
Brand: ESENSA Model: ARNIBOL FLASTER TRAKA
 primenjena na bilo kojoj regiji veoma brzo dovodi do smanjenja upale, bola, otoka i modrica. Zahvaljujući traci kao nosaču, omogućen je 24 – časovni kontakt tretirane regije sa aktivnim biljnim principima.  predstavlja jedinstven proizvod na našem tržišt..
1.80€
Bez PDV-a:1.49€
BETAVITEVIT B12 NEURO TABLETE
Nema na Stanju
Brand: ESENSA Model: BETAVITEVIT B12 NEURO TABLETE
 su formulisane na bazi vitamina B12 i B6, čija se upotreba preporučuje kod nedostatka i povećanih potreba za ovim vitaminima. Blagi nedostatak vitamina B12 je prilično česta pojava, zato što je ovo vitamin vrlo složene strukture i teško se resorbuje u or..
8.20€
Bez PDV-a:6.78€
Brand: ESENSA Model: BETAVITEVIT PIVSKI KVASAC OBOGAĆEN VITAMINIMA B KOMPLEKSA TABLET
..
3.20€
Bez PDV-a:2.64€
CELASA BRUSNICA KAPSULE
Custom Labels Nema na Stanju
Brand: ESENSA Model: CELASA BRUSNICA KAPSULE
..
4.65€
Bez PDV-a:3.84€
CELASA GINKGO KAPSULE
Nema na Stanju
Brand: ESENSA Model: CELASA GINKGO KAPSULE
..
4.50€
Bez PDV-a:3.72€
Brand: ESENSA Model: Dr Plant gel za suvo pranje 500ml
Dr Plant Antibakterijski gel za suvo pranje ruku je biocidni proizvod na bazi alkohola i namenjen je čišćenju i dezinfekciji kože. Predstavlja vid prevencije i zaštite od virusa, bakterija i gljivica.Može se koristiti više puta u toku dana, prijatnog je mirisa, ne masti kožu i ne isušuje je. Po..
6.60€
Bez PDV-a:5.45€
MULTIMED OMEGA 3 VITAMINSKI ELIKSIR
Nema na Stanju
Brand: ESENSA Model: MULTIMED OMEGA 3 VITAMINSKI ELIKSIR
MultiMed predstavlja najkompletniju formulu koju čini 12 vitamina i 4 minerala uz dodatak omega-3 masnih kiselina, zahvaljujući čemu predstavlja odličan dodatak ishrani prilagođen potrebama dece tokom perioda intenzivnog rasta i razvoja. Omega-3 masne kiseline su od posebnog značaja za pravilan..
6.90€
Bez PDV-a:5.70€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.