Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

PHARMALIFE

Brand: PHARMALIFE Model: APIS GOLA ORALNI SPREJ
Pre upotrebe promućkati i proveriti da li je nastavak – mlaznica vezana za bočicu. Skinuti zaštitni pokolopac sa mlaznice, zaokrenuti mlaznicu na levu ili desnu stranu i usmeriti prema ustima, zatim pritisnuti dva puta.Posle upotrebe vratiti zaštitni poklopac na nastavak – mlaznicu.Postupak ponoviti..
6.20€
Bez PDV-a:5.12€
Brand: PHARMALIFE Model: IMMUNO SIRUP SA CINKOM
Immuno sirup za decu, je jedinstvena kombinacija dva neophodna minerala (cinka i bakra),prirodnog vitamina C,E i B6 sa ekstraktima biljaka koje imaju naučno dokazano pozitivno dejstvo na jačanje imuniteta.Bez cinka nema zdravlja. Ovaj element je neophodan za skoro sve procese u ljudskom or..
7.41€
Bez PDV-a:6.12€
Brand: PHARMALIFE Model: ISILAX SIRUP
ISILAX sirup je veoma prijatnog ukusa i složenog, prirodnog sastava!   Predstavlja jedinstvenu kombinaciju prečišćenih ekstrakata  Manne, Crnog sleza, Pektina jabučne pulpe, koncentrovanih suvih šljiva i Inulina u  koncentrovanom soku jabuke. Ne..
7.01€
Bez PDV-a:5.79€
Brand: PHARMALIFE Model: MAPEZ SPREJ
  Mapez sprej je jedinstvena složena kombinacija 6 visokoprečišćenih biljnih ulja  ! Na koži lica i tela formira barijeru koja  odbija komarce, muve i druge insekte i  istovremeno neguje kožu.  Bezbedan za primenu i na koži lica ! Zbog jedinstvenog..
7.80€
Bez PDV-a:6.45€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.