Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Ursapharm

Brand: Ursapharm Model: Hylo care 10ml kapi za oci
Sterilni rastvor bez konzervansa i fosfata. Da bi spoljašnja tkiva-konjuktiva i rožnjača ostale zdrave, neophodno je da stalno budu vlažne. Samo tako oči mogu ispravno da funkcionišu i da se izbegnu tegobe. Ukoliko boravite u suvoj ili klimatizovanoj sredini, ukoliko ste izloženi uticaju vetra,..
10.40€
Bez PDV-a:8.60€
Brand: Ursapharm Model: Hylo comod 10ml kapi za oci
Optimalno rešenje za simptome suvih očiju.Prednosti HILO COMOD®;- Optimalno podmazivanje oka za umerene i srednje teške simptome suvih očiju zahvaljujući aktivnom sastojku natrijum hijaluronat (0,1%);  - Jednostavan za korišćenje zahvaljujući praktičnom COMOD® sistemu;     &nb..
10.20€
Bez PDV-a:8.43€
Brand: Ursapharm Model: Hylo gel 10ml kapi za oci
Kada je potrebno intezivno i konstantno valženje površine oka.Zbog svojih posebnih karakteristika i izuzetno visoko kvalitetne hijaluronske kiseline, koja se nalazi u HYLO®-Gel kapima u koncentraciji 0,2%, postiže se dovoljno visok viskozitet rastvora. Najvažnija stvar je da i pored svoje viskoznost..
11.80€
Bez PDV-a:9.75€
Brand: Ursapharm Model: Hysan sprej za nos 10ml
Kada je potrebna vlažnost i pročišćavanje sluznice nosa. Često se događa da pod određenim okolnostima sluzokoža nosa izgubi svoju prirodnu vlažnost i isuši se. Hysan sprej sadrži prirodnu supstancu natrijum hijaluronat koja na površini nosa formira dugostrajan film koji intenzivno vlaži sluznicu...
6.20€
Bez PDV-a:5.12€
Brand: Ursapharm Model: Wet comod 10ml kapi za oci
Savremen način života koji diktira dugotrajno korišćenje kompjutera dovodi do ređeg otvaranja i zatvaranja očnih kapaka što dovodi do produženog isparavanja vlage sa površine oka. Isto se dešava nakon dugotrajnog gledanja televizije ili boravka u prostorijama gde je suv vazduh. Kao posledica toga ja..
6.80€
Bez PDV-a:5.62€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: