Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

MAX MEDICA

Brand: MAX MEDICA Model: AKTIVNI UGALJ
Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti.Aktivni ugalj kapsule su formulisane na bazi medicinskog akti..
2.75€
Bez PDV-a:2.27€
Brand: MAX MEDICA Model: Anginal Max Junior 20 ml
Anginal Max Junior je sprej formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, etarskih ulja muskatne žalfije i timijana, i koncentrovanog soka acerole kao prirodnog izvora vitamina C, namenjen za očuvanje zdravlja sluzokože usta i grla.Preporučuje se kao pomoć kod:- Suvog i nadražajnog kašlja..
6.45€
Bez PDV-a:5.33€
Brand: MAX MEDICA Model: Anginal Max Senior 30 ml
Anginal Max Senior je sprej formulisan na bazi ekstrakata korena ehinacee, lista žalfije i talusa islandskog lišaja, namenjen očuvanju zdravlja sluzokože usta i grla.Preporučuje se kao pomoć kod:- Suvog i nadražajnog kašlja- Promuklosti i grebuckanja u grlu- Upaljene sluznice usta i grla- Neprijatno..
4.80€
Bez PDV-a:3.97€
Brand: MAX MEDICA Model: AstaMax 30 kps
AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis koja je njegov najbogatiji prirodni izvor. Jedna kapsula sadrži 4 mg astaksantina.Astaksantin je jedinstven, siguran i bezbedan antioksidans koji prema ORAC skali (Oxygen Radical Absorb..
16.10€
Bez PDV-a:13.31€
Brand: MAX MEDICA Model: MaxMedica AstaMax
Pored sojinog ulja AstaMax sadrži i astaksantin, najjači i najčešće ispitivan prirodni antioksidans za normalno funkcionisanje organizma. Astaksantin ima jače dejstvo nego ostali antioksidansi: -6000 puta jače deluje nego vitamin C,-550 više od Katehina u zelenom čaju-550 jače dejstvo od v..
30.35€
Bez PDV-a:25.08€
Brand: MAX MEDICA Model: B12 Neuro Max tablete
Delotvornost MaxMedica B12 Neuro MaxB12 Neuro Max kapsule pomažu rad nervnog sistema, poboljšavaju cirkulaciju i jačaju imunitet.Ovaj proizvod je formulisan na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulac..
7.02€
Bez PDV-a:7.02€
Brand: MAX MEDICA Model: Cink 50 tableta Max Medika
       Pomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju.Cink je antioksidant koji je veoma važan za funkcionisanje imunološkg sistema i igra važnu ulogu u izgradnji proteina. Zbog toga je neophodan u brojnim fiziološkim procesima kao što su koordinacija hormona i ..
4.20€
Bez PDV-a:3.47€
Brand: MAX MEDICA Model: Cink+C vitamin + vitamin D3 50 tableta
Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, kognitivnoj funkciji, plodnosti i reprodukciji i sintezi proteina. Cink takođe doprinosi održavanju normalnih kostiju, kože, kose i noktiju, normalnog vida i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema,..
7.87€
Bez PDV-a:6.50€
Brand: MAX MEDICA Model: COENZIM Q10
    Ceonzim Q10 je supstanca rastvorljiva u mastima, slična vitaminima, koja se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma i neophodan je za njihovo normalno funkcionisanje.    ..
8.49€
Bez PDV-a:7.02€
Brand: MAX MEDICA Model: Cognicolin 20 kps
Cognicolin je hrana za mozak u kapsulama, na bazi citiholina. Citiholin je prirodna supstanca prisutna u ćelijama čoveka, životinja, biljka. Za ljudski mozak i moždane ćelije je izuzetno važan nutritijent, koji podržava mentalno zdravlje i celokupnu pravilnu funkciju mozga. Pruža podršku mental..
13.80€
Bez PDV-a:11.41€
Brand: MAX MEDICA Model: Devital 2000IU 50 tableta
Devital 2000 sadrži 2000 IU vitamina D3 u jednoj tableti. Namenjen za potrebe ishrane kod narušene funkcije imunog sistema, osteoporoze, mijelopatije, hipotonije mišića, autoimunih bolesti štitne žlezde, kao i kod osoba koje su nedovoljno izložene sunčevoj svetlosti.Vitamin D3 je liposolubilni vitam..
11.30€
Bez PDV-a:9.34€
Brand: MAX MEDICA Model: EdeMax 10 cps
EdeMax sadrži serapeptazu, enzim koji pomaže kod upalnih stanja praćenih otokom i bolom. Enterično obložena kapsula obezbeđuje stabilnost i povećava bioraspoloživost i farmakološke efekte na mestu delovanja serapeptaze. Indikacije: upalni procesi praćeni otokom i bolom, uganuća, iščašenja,..
11.95€
Bez PDV-a:9.88€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: