Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Equilibra

Brand: Equilibra Model: AloaVera Drain 500ml
Za drenažu telesnih tečnosti: kombinuje prečišćavanje aloe vere sa dejstvom specifičnih sastojaka sa ciljanim delovanjem za drenažu tečnosti kao što je ekstrakt lista breze Osobine: sadrži i sok od breze, koji doprinosi funkcionalnosti urinarnog trakta, a obogaćen je sokom od jabuke za svež, deli..
12.20€
Bez PDV-a:10.08€
Brand: Equilibra Model: AloaVera Slim 500ml
Aloe Vera SLIM Balans na bazi Aloe Vere i sastojaka kao što je suvi ekstrakt semena Moringe.Proizvod je takođe obogaćen sokom od ananasa za svež i delikatan ukus zahvaljujući prirodnoj slatkoći voća.Uzgoj aloe vere koju je izabrao Ekuilibra odvija se bez upotrebe hemikalija, a sakupljanje listov..
12.20€
Bez PDV-a:10.08€
Brand: Equilibra Model: AloeVera BuonAlore 95% 500ml
Ekuilibra® BUON ALOE Aloe Vera sadrži 100% čistu pulpu aloje bez dodane vode (gelum sine cute), dobijenu od odabranih listova. Čisti gel ima visoku koncentraciju polisaharida, vidljivih kao vlaknaste plutajuće čestice u gelu. Bogat korisnim svojstvima, pomaže u detoksikaciji organizma i deluje umir..
12.90€
Bez PDV-a:10.66€
Brand: Equilibra Model: AloeVera Extra 99,5% 500ml
Ekuilibra® Aloe Vera EKSTRA sadrži 100% čistu pulpu aloje bez dodavanja vode (gelum sine cute), dobijenu od odabranih listova. Ekuilibra® pure Aloe Vera EKSTRA gel ima visoku koncentraciju polisaharida, vidljivih kao vlaknaste plutajuće čestice u gelu. Bogat korisnim svojstvima, pomaže u detoksikac..
12.20€
Bez PDV-a:10.08€
Brand: Equilibra Model: Bijeli Luk i Glog Equilibra 32cps
Bijeli Luk i Glog Equilibra 32cps je dodatak ishrani zasnovan na uljnim ekstraktima belog luka i gloga. Beli luk i glog podstiču pravilno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema i krvnog pritiska. OmegaZero® tehnologiju karakteriše inovativni tehnološki proces disperzije masnih čestica u kapsuli, k..
7.80€
Bez PDV-a:6.45€
Brand: Equilibra Model: Carbone Vegetale 50kps
odatak ishrani koji sadrži biljni ugalj koji doprinosi smanjenju prekomernog postprandijalnog nadimanjaKARAKTERISTIKE: Aktivni ugalj je sastojak 100% biljnog porekla, dobijen specifičnim procesom karbonizacije koji omogućava stvaranje mreže pora.DA SE UZIMA DNEVNO: 4 tablete dnevno, po potrebi. Uzm..
9.90€
Bez PDV-a:8.18€
Brand: Equilibra Model: Carica Plus eff 20
Piu Carica Ekuilibra® je dodatak ishrani mineralnih soli i vitamina za smanjenje umora i umora.Sadrži kalijum, magnezijum, kalcijum i vitamine C i E.Sastojcizakiseljavač: limunska kiselina, kalijum bikarbonat, magnezijum karbonat, kalcijum karbonat, natrijum dihidrogen fosfat, regulator kiselosti: n..
4.99€
Bez PDV-a:4.12€
Brand: Equilibra Model: Chrono Sonno 30cps
Crono Sonno Equilibra® je dodatak prehrani na bazi melatonina i titriranih biljnih ekstrakata u troslojnim tabletama formulisan inovativnom Super Fast + Fast + Retard tehnologijom koja omogućava proizvodu da oslobodi svoje funkcionalne komponente nakon 5 minuta i do 6 sati kasnije. hiring.Strato Sup..
10.30€
Bez PDV-a:8.51€
Brand: Equilibra Model: Colagen Beauty 10stick
Dodatak ishrani na bazi goveđeg kolagena hidrolizovanog niacinom i biotinom zajedno sa mineralima cinkom i bakrom.Niacin, biotin i cink doprinose održavanju normalne kože.Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i normalnoj pigmentaciji kože. Štaviše, cink, zajedno sa bakrom, doprinosi za..
19.50€
Bez PDV-a:16.12€
Brand: Equilibra Model: Detoks 4 Action 50ml
Poboljšava funkciju intestinalnog traktaČisti jetruPozitivno utiče na drenažu bubregaHolin reguliše normalan rad i funkciju jetreequilibra DETOX 4 ACTIONS je tečni dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima kale kupusa,lubenice,cveta hibiskusa i korena čička uz dodatak hoina i koncentrovanih sokova limu..
10.50€
Bez PDV-a:8.68€
Brand: Equilibra Model: Dnevna Crevna Regulacija 30kps
Dodatak sastavljen od 10 biljnih ekstrakata, uključujući psilijum, šljivu, cikoriju, boldo i cimet koji promovišu pravilnost crevnog tranzita.Psilijum, posebno, takođe ima prebiotički efekat i omekšavajuće i umirujuće dejstvo na probavni sistem, dok kim podstiče eliminaciju gasova.Bez glutena i p..
9.90€
Bez PDV-a:8.18€
Brand: Equilibra Model: Dren Zelena Kafa 500ml
Ekuilibra ® Zelena kafa dodatak, zasnovan na biljnim ekstraktima i prijatnog ukusa zelenog čaja i mente, ima koncentrovanu formulu koja se razblažuje u vodi. Kombinuje zelenu kafu i zeleni čaj, prvi poznat po svom toničkom i metaboličkom dejstvu podrške, a drugi po balansu telesne težine, sa ananaso..
10.60€
Bez PDV-a:8.76€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Newsletter

* Email:

* List: