Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

JAMIESON

Brand: JAMIESON Model: JAMIESON BABY-D 400IU
Glavna uloga D vitamina je u održavanju konstantne koncentracije kalcijuma i fosfata u krvnoj plazmi. On podstiče apsorpciju ovih minerala iz sistema organa za varenje, te doprinosi jačanju kostiju, zdravlju zuba, što je naročito važno kod dece. Osim njeg..
9.10€
Bez PDV-a:7.52€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON SELENIUM 50mcg
Je snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala, podržava kardiovaskularni sistem, pluća, prostatu i funkciju debelog creva. Takođe, selen ima povoljan efekat na jačanje imunološkog odgovora kao i na normalno funkcionisa..
6.20€
Bez PDV-a:5.12€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON 5-HTP 100 mg
Opis proizvoda Jamieson 5-HTP (5-hidroksitriptofan) je hemijski nusproizvod proteinskog gradivnog bloka L-triptofana. Dobija se iz semena afričke biljke poznate kao Griffonia simplicifolia. 5-HTP povećava nivo serotonina i pomaže kod nesanice, migrene i glavobolje napetosti, fibromialgije i g..
14.10€
Bez PDV-a:11.65€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON CHROMIUM HELIRANI 200MCG
Jamieson Helirani Hrom je formulisan sa povrćnim proteinima za optimalnu apsorpciju. Podržava pravilan metabolizam glukoze i održava optimalan nivo šećera u krvi.Pomaže u regulaciji insulina kako bi se održao optimalan nivo šećera u krviSmanjuje potrebu za insulinom, takodje može poboljšati tol..
11.89€
Bez PDV-a:9.83€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON Co Q10 sa Omega - 3
..
17.94€
Bez PDV-a:14.83€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Digestivni enzimi 90 kapsula
OpisPodržava zdravo varenje hrane, enzimi dobijeni iz biljaka koji podržavaju varenje proteina, masti, ugljenih hidrata, skroba, mlečnih proizvoda i vlakana. Jedinstvena formula koja sadrži enzime papain, bromelain, lipazu, amilazu, laktazu i celulazu.UpotrebaUzimati 1 kapsulu 3 puta dnevno uz obrok..
16.40€
Bez PDV-a:13.55€
Brand: JAMIESON Model: JAMIESON E 400 IU 120KOM
Jamieson Vitamin E 400IU je odličan za zdravlje i ljepotu, bilo da se konzumira ili nanosi na koži. Ima moćna antioksidativna svojstva i na taj način smanjuje nivo slobodnih radikala u tijelu koji mogu dovesti do oštećenja ćelija. Štiti organizam od preranog starenja.UPOTREBA: Odrasli: Uzi..
18.90€
Bez PDV-a:15.62€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Ginkgo Biloba
-Promoviše zdravu ravnotežu raspoloženja -Pomaže u ublažavanju simptoma fibromialgije -Nežan za stomak -Formula bez glutena -Bez veštačkih boja ili ukusa..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Brand: JAMIESON Model: Jamieson Prenatal vitamini za trudnice 30 tableta
Kopleks vitamina, hranljivih materija i minerala, koji su potrebni trudnicama i dojiljama. Sadrži folnu kiselinu koja štiti od defekta neuralne tube, helirano gvožđe koje povećava broj eritrocita kod majke i ploda, cink koji sprečava deformacije ploda. Zbog dodatka digestivniih enzima..
16.95€
Bez PDV-a:14.01€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.