Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

TERRANOVA

Brand: TERRANOVA Model: TERRANOVA CINK KAPSULE
Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalciju..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Brand: TERRANOVA Model: TERRANOVA DIGESTIVE ENZYME KOMPLEKS
Seme komorača je poznati prirodni lek za ublažavanje grčeva u stomaku i nadimanja, podpomaže probavu i oslobađanje gasova. Ječmena trava je bogat izvor vlakana koji pospešuju delovanje creve i crevne mikroflore. Koren đumbira, povećava lučenje želudačne k..
28.92€
Bez PDV-a:23.90€
Brand: TERRANOVA Model: TERRANOVA GVOŽĐE KAPSULE
GVOŽĐE, KOJE SE LAKO APSORBUJE, KOMPLEKS (ne izaziva opstipaciju). • kod manjka gvožđa i malokrvnosti • kod hroničnog umora i iscrpljenosti • kod nedostatka u ishrani • ne izaziva opstipaciju ni mučninu • vitamin C povećava apsorbciju gvožđa u kr..
15.90€
Bez PDV-a:13.14€
Brand: TERRANOVA Model: TERRANOVA MAGNEZIJUM SA KALCIJUMOM
Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum. Minerali se dodaju u obliku citrata i oksida koji reaguju sa Magnifood Kompleksom i omogućavaju bolju bioraspoloživost magnezijuma i apsorbciju. Magnezijum uspostavlja ravnotežu elektrol..
14.50€
Bez PDV-a:11.98€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova Antioxidant Nutrient Complex 50 kapsula
OpisAntioksidansi su važni činioci zdravlja, a neke studije pokazuju da mogu biti efikasni u sprečavanju nastanka nekih vrsta kancera i srčanih oboljenja. Ovaj divan dodatak je poboljšan sa jedinstvenim sinergijskim kompleksom enzimski aktivnih komponenti i phitonutrient bogate hrane, od kojih ..
23.90€
Bez PDV-a:19.75€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova Astaksantin Complex 50 kapsula
OpisOvaj, danas sve popularniji, karotenoid ima mnoga naučno potvrđena pozitivna dejstva na zdravlje, naročito kada je u pitanju zdravlje nervnog sistema, zdravlje oka, kardiovasularna prevencija, smanjenje inflamacije i brz oporavak nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Dodatno, astak..
30.70€
Bez PDV-a:25.37€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova B kompleks sa vitaminom C 50 kapsula
OpisAktivni sastojci (vitamin C, pantotenska kiselina, inozitol, niacin, vitamin B6, B1, B2, holin, folat, B12, biotin) sa Magnifood kompleksom (stabilizovane pirinčane mekinje, koren rodiole, koren sibirskog gin šena, seme mladog ovsa, cvet i listovi licerne, list peršuna, list maslacka, sok i list..
17.61€
Bez PDV-a:14.55€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova Bakar 2 mg
Opis proizvoda Bakarni kompleks od 2 mg sa mešavinom MAGNIFOOD, uključujući seme bundeve, zelenu travu ječma, korijander i zeleni čaj Matcha. Sastojci Seme bundeve, zelena trava ječma, stabilizovane pirinčane mekinje, list korijandera (sveže smrznuti), zeleni čaj Matcha (ceremonijalni razred A..
16.60€
Bez PDV-a:13.72€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova Beauty kompleks 50 kapsula
OpisTerranova Beauty Complex kapsula delovanjem aktivnih sastojaka (biotin, vitamin C, MSM, Cink, pantotenska kiselina, arabinogalaktan iz drveta ariša, vitamin A, prirodni beta-karoten) I Magnifood sinergije (izdanci rastavića, list koprive, plod i list pasjeg trna, plod borovnice, stabilizovane pi..
22.91€
Bez PDV-a:18.93€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova Beta Carotene Complex 50 kapsula
Opis-Štiti oči-Štiti kožu od UV zračenja i alergija na sunce-Doprinosi zaštiti kod aterosklerozeSadrži prirodni beta karoten iz alge D. Salina• Sadrži druge karotene iz algi kao što su alfa karoten, gama karoten, zeaksantin i kriptoksantin• Sinergistički Magnifood kompleks sadrži širok spektar karot..
24.90€
Bez PDV-a:20.58€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova Cink 50 kapsula
OpisCink je neophodan je za rast i razvoj, za funkcionisanje imunog sistema, pomaže u bržem zarastanju rana, smanjuje rezistenciju na insulin, sprečava uvećanje prostate, utiče na stvaranje spermatozoida, koristi se u tretmanu impotencije i steriliteta, utiče na stvaranje testosterona, vraća mentaln..
13.50€
Bez PDV-a:11.16€
Brand: TERRANOVA Model: Terranova Easy Iron 50 kapsula
OpisTerranova Easy Iron Complex sadrži Gvožđe(II)-bisglicinat 20mg kao visoko apsorbujući oblik gvožđa koji ne dovodi do konstipacije (zatvora) ni mučnine. Plod divlje ruže (šipak)-sadrži vitamin C koji značajno povećava iskorišćenost gvožđa. Herba ječma pored sadržaja gvožđa, ječam trava je odlič..
15.90€
Bez PDV-a:13.14€
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.