Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

GINKGOMAX TABLETE

GINKGOMAX TABLETE
GINKGOMAX TABLETE
 GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju.


Redovno uzimanje GINKGOMAX-a:

  • povoljno utiče na cerebralnu i perifernu cirkulaciju,
  • pomaže  kod vrtoglavica i zujanja u ušima,
  • pospešuje pamćenje,
  • otklanja osećaj trnjenja i ukočenosti

 

KLINIČKA EFIKASNOST*

Nemačka komisija E odobrila je ginko za lečenje poremećaja pamćenja (vaskularna i degenerativna demencija), poteškoća sa koncentracijom, depresije, vertiga ili tinitusa vaskularnog  ili nepoznatog porekla, glavobolje i povremenog hramanja (klaudikacije).

Način delovanja:

Postoji izuzetno dobra literatura o dejstvu ginka na poboljšanje cerebralnog i perifernog protoka krvi i o njegovom antioksidacionom dejstvu i sposobnosti uklanjanja slobodnih radikala. Ginko je antagonist proinflamatornih agensa i faktora za aktivaciju trombocita (PAF), štp znači da on ima terapeutski značaj za lečenje cerebralnih i perifernih vaskularnih oboljenja..


 

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro
5.51€
Bez PDV-a: 4.55€
  • Stock: In Stock
  • Model: GINKGOMAX TABLETE
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.