Menu
Your Cart

Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Alanerv Kapsule

Alanerv Kapsule
Alanerv Kapsule

Alanerv je inovativni dodatak ishrani koji se preporučuje kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su:
– Dijabetesna neuropatija
– Sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela
– Radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadična)

Funkcije

– Smanjuje oksidativni stres
– Obnavlja funkciju nerava
– Poboljšava ishranu nerava

Zahvaljujući sinergističkom dejstvu aktivnih komponenti (alfa – lipoinska kiselinagama – linoleinska kiselina, vitamini B kompleksa, vitamin E i selen),  Alanerv:
– Alfa – lipoinska kiselina (ALA) – antioksidativni i antiinflamatorni efekat, smanjuje bol, povećava regeneraciju endogenih antioksidanasa i poboljšava glikoregulaciju,
– Gama – linoleinska kiselina (GLA) – poboljšava lokalnu mikrocirkulaciju, nervnu sprovodljivost, ima vazodilatatorni efekat, kao i antiinflamatorno i antiagregaciono dejstvo,
– Vitamin E i selen – snažni antioksidansi,
– Vitamini B kompleksa – neurotrofnu i pro-energetsku aktivnost.

Doziranje: 1 – 2 kapsule dnevno

Prvi efekti očekuju se nakon mesec dana, ali terapiju treba nastaviti do oporavka funkcionalnih sposobnosti. Alanerv®  ne deluje samo na simptom, već i na  uzrok oboljenja. Može se koristiti tokom dužeg vremenskog perioda, u mono- ili politerapiji, bez neželjenih dejstava i međusobnih interakcija. Aktivni sastojci u Alanerv-u®  u preporučenim dozama su bezbedni za dugotrajnu primenu.

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro
21.01€
Bez PDV-a: 17.36€
  • Stock: In Stock
  • Model: Alanerv Kapsule
Mi koristimo kolacice i ostale slicne tehnologije da bi poboljsali pregledavanje i funkcionalnost nase stranice. Privacy Policy.