Menu
Your Cart
Registruj se i dobijaš vaučer od 10% popusta na prvu kupovinu. 

Forticolin kesice 15x6.16g

Forticolin kesice 15x6.16g
Hot
Forticolin kesice 15x6.16g

FORTICOLINN® sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I.

Preporučuje se:
- ženama u menopauzi
- kao dodatak u tretmanu osteoporoze
- osobama sa osteopenijom
- osobama koje žele da očuvaju funkciju svojih zglobova

Inovacija u prevenciji osteoporoze, povećava gustinu kostiju, stimuliše formiranje organskog i neorganskog matriksa, smanjuje broj preloma, komforna primena.

Specifični kolageni peptidi tip I stimulišu ćelije kostiju kako bi povećali sintezu komponenti kostiju kao što je kolagen tip I. Imaju neku vrstu „signalnog efekta“ na osteoblastima kako bi izbalansirali degradaciju kolagena u ekstracelularnoj matrici kostiju, što je suštinski okvir za mineralizaciju kostiju. Pored toga, FORTICOLINN® utiče na degenerativne procese u kostima smanjujući aktivnost osteoklasta. Rezultat je znatno veća sinteza kolagene matrice kostiju.

Druga aktivna komponenta proizvoda FORTICOLINN® je kalcijum, koji je neophodan za održavanje normalnih kostiju i normalne funkcije mišića.

Upotreba

Razmutiti jednu kesicu praška dnevno u 200 ml tečnosti (voda ili voćni sok).

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro
19.50€
Bez PDV-a: 16.12€
  • Stock: In Stock
  • Model: Forticolin kesice 15x6.16g
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.